Povezane vesti
Do oktobra prodato 56 parcela u svojini Grada, ukupno prihodovano 2,8 milijardi dinara
Moj Novi Sad 08.12.2022
Grad je tokom 2021. godine od prodaje građevinskog zemljišta, tačnije 63 parcele, zaradio gotovo 1,9 milijardi dinara. Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) navode da je od početka ove godine do oktobra ostvaren prihod nešto… »
Do oktobra prodato 56 parcela u svojini Grada, najskuplje plaćena blizu 975 miliona dinara
Dnevnik 08.12.2022
Grad je tokom 2021. godine od prodaje građevinskog zemljišta, tačnije 63 parcele, zaradio gotovo 1,9 milijardi dinara. Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) navode da je od početka ove godine do oktobra ostvaren prihod nešto… »
Vesti dana »

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Shvatio sam da je vreme koje mi je ostalo dragoceno… Zdravlje Žike Jakšića zabrinulo javnost, hitno hospitalizovan
Svet & Skandal pre 1 satjoš 38 povezanih

Neformalna grupa sudija i tužilaca osudila objavu Informera o sudijama iz Užica
Novi magazin pre 16 minutajoš 55 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 25 povezanih