Povezane vesti

Stevan Filipović za Danas: Prošao sam kroz agoniju, i sada sam iznenađen

Stevan Filipović za Danas: Prošao sam kroz agoniju, i sada sam iznenađen

Danas 08.12.2022
Ministarstvo kulture donelo je rešenje o dodeli sredstava po konkursu Filmskog centra Srbije za 2022. godinu, u kategoriji Stimulacija samostalno snimljenog domaćeg dugometražnog filma (objavljen 3. avgusta), i kako pokazuju rezultati, „prošla“ su četiri… »
Stevan Filipović više puta bio „ispod crte“ i konačno dobio novac: Kome su još data sredstva

Stevan Filipović više puta bio „ispod crte“ i konačno dobio novac: Kome su još data sredstva

Nova 08.12.2022
Filmovi Mile Turajlić, Stevana Filipovića, Nikole Petrovića i Ivice Vidanovića dobili su novčana sredstva na konkursu Filmskog centra Srbije. Ministarstvo kulture donelo je rešenje o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata u… »
Doneto rešenje o sredstvima za konkurs FCS: Evo ko će snimati

Doneto rešenje o sredstvima za konkurs FCS: Evo ko će snimati

N1 Info 08.12.2022
Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije donelo je rešenje o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata u kinematografiji za 2022. godinu, u kategoriji Stimulacija samostalno snimljenog domaćeg dugometražnog filma. Konkurs za… »
Ministarstvo donelo rešenje o dodeli sredstava za konkurs Filmskog centra Srbije: Evo ko će snimati

Ministarstvo donelo rešenje o dodeli sredstava za konkurs Filmskog centra Srbije: Evo ko će snimati

Danas 08.12.2022
Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije donelo je rešenje o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata u kinematografiji za 2022. godinu, u kategoriji Stimulacija samostalno snimljenog domaćeg dugometražnog filma. Kako… »

Vesti dana »

Može li primirje da okonča rat

Može li primirje da okonča rat

BBC News pre 1 satjoš 44 povezane
Kako se Crvena zvezda oprostila od Duška Vujoševića?

Kako se Crvena zvezda oprostila od Duška Vujoševića?

Sportske.net pre 20 minutajoš 41 povezana
Preminuo legendarni trener KK Partizan Duško Vujošević

Preminuo legendarni trener KK Partizan Duško Vujošević

Novi magazin pre 2 satajoš 91 povezana
Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Beta pre 4 satijoš 42 povezane