Povezane vesti
Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica: Devojčica nepomično ležala na kolovozu, vozač izašao i uhvatio se za glavu
Kurir 08.12.2022
KRAGUJEVAC - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u Kragujevcu, kada je putničko vozilo oborilo devojčicu starosti 13 godina, prilikom prelaska pešačkog prelaza u jednoj od najprometnijih ulica. - Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica, okrenuo sam… »
„Sledio sam se kad sam video razbacane patike i školski ranac na ulici“: Očevidac nesreće u kojoj je na pešačkom oborena…
Nova 08.12.2022
Devojčica (13) zadobila je teške telesne povrede i hitno je hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu. Ona je sinoć oko 19.00 sati oborena na pešačkom prelazu ispred tržnog centra "Big Fashion" na magistralnom pravcu… »
Devojčica teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu
Danas 08.12.2022
U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 19 časova dogodila kod Tržnog centra Big Fashion u Kragujevcu, teško je povređena trinaestogodišnja devojčica. Kako navode u Policijskoj upravi, nju je auto oborio na pešačkom prelazu u Bulevaru kraljice Marije… »
Vesti dana »
Vučić izvređao izvestioca EP za Srbiju, poručio da "govori često, kratko i glupo", za Margetića rekao da je "kreten"
N1 Info pre 12 minutajoš 29 povezanih
Arakči pozdravio posredničke napore Pakistana, za održavanje pregovora sa SAD
RTV pre 18 minutajoš 40 povezanih
Sutra do 26 stepeni: Ovim delovima Srbije preti i olujni vetar! Evo kada stiže naoblačenje sa padavinama
Telegraf pre 37 minutajoš 29 povezanih
Mađar: Mađari u Srbiji mogu da računaju na podršku matice, tokom leta ću posetiti Vojvodinu
Beta pre 3 minutajoš 14 povezanih