Povezane vesti

Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica: Devojčica nepomično ležala na kolovozu, vozač izašao i uhvatio se za glavu

Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica: Devojčica nepomično ležala na kolovozu, vozač izašao i uhvatio se za glavu

Kurir 08.12.2022
KRAGUJEVAC - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u Kragujevcu, kada je putničko vozilo oborilo devojčicu starosti 13 godina, prilikom prelaska pešačkog prelaza u jednoj od najprometnijih ulica. - Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica… »
„Sledio sam se kad sam video razbacane patike i školski ranac na ulici“: Očevidac nesreće u kojoj je na pešačkom…

„Sledio sam se kad sam video razbacane patike i školski ranac na ulici“: Očevidac nesreće u kojoj je na pešačkom…

Nova 08.12.2022
Devojčica (13) zadobila je teške telesne povrede i hitno je hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu. Ona je sinoć oko 19.00 sati oborena na pešačkom prelazu ispred tržnog centra "Big Fashion" na magistralnom pravcu… »
Devojčica teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu

Devojčica teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu

Danas 08.12.2022
U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 19 časova dogodila kod Tržnog centra Big Fashion u Kragujevcu, teško je povređena trinaestogodišnja devojčica. Kako navode u Policijskoj upravi, nju je auto oborio na pešačkom prelazu u Bulevaru… »

Vesti dana »