Повезане вести

Само смо чули туп ударац и шкрипу кочница: Девојчица непомично лежала на коловозу, возач изашао и ухватио се за главу

Само смо чули туп ударац и шкрипу кочница: Девојчица непомично лежала на коловозу, возач изашао и ухватио се за главу

Курир 08.12.2022
КРАГУЈЕВАЦ - Тешка саобраћајна незгода догодила се у Крагујевцу, када је путничко возило оборило девојчицу старости 13 година, приликом преласка пешачког прелаза у једној од најпрометнијих улица. - Само смо чули туп ударац и… »
„Следио сам се кад сам видео разбацане патике и школски ранац на улици“: Очевидац несреће у којој је на пешачком оборена…

„Следио сам се кад сам видео разбацане патике и школски ранац на улици“: Очевидац несреће у којој је на пешачком оборена…

Нова 08.12.2022
Девојчица (13) задобила је тешке телесне повреде и хитно је хоспитализована у Универзитетском клиничком центру у Крагујевцу. Она је синоћ око 19.00 сати оборена на пешачком прелазу испред тржног центра "Биг Фасхион" на… »
Девојчица тешко повређена у саобраћајној несрећи у Крагујевцу

Девојчица тешко повређена у саобраћајној несрећи у Крагујевцу

Данас 08.12.2022
У саобраћајној несрећи, која се синоћ око 19 часова догодила код Тржног центра Биг Фасхион у Крагујевцу, тешко је повређена тринаестогодишња девојчица. Како наводе у Полицијској управи, њу је ауто оборио на пешачком прелазу у… »

Вести дана »