Povezane vesti
Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica: Devojčica nepomično ležala na kolovozu, vozač izašao i uhvatio se za glavu
Kurir 08.12.2022
KRAGUJEVAC - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u Kragujevcu, kada je putničko vozilo oborilo devojčicu starosti 13 godina, prilikom prelaska pešačkog prelaza u jednoj od najprometnijih ulica. - Samo smo čuli tup udarac i škripu kočnica, okrenuo sam… »
„Sledio sam se kad sam video razbacane patike i školski ranac na ulici“: Očevidac nesreće u kojoj je na pešačkom oborena…
Nova 08.12.2022
Devojčica (13) zadobila je teške telesne povrede i hitno je hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu. Ona je sinoć oko 19.00 sati oborena na pešačkom prelazu ispred tržnog centra "Big Fashion" na magistralnom pravcu… »
Devojčica teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu
Danas 08.12.2022
U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 19 časova dogodila kod Tržnog centra Big Fashion u Kragujevcu, teško je povređena trinaestogodišnja devojčica. Kako navode u Policijskoj upravi, nju je auto oborio na pešačkom prelazu u Bulevaru kraljice Marije… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 27 povezanih

Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih

Pijan i na lekovima usmrtio ženu: Uhapšen vozač iz Ečke koji je oborio dve biciklistkinje, jedna stradala, druga teško povređena
Nova pre 30 minutajoš 19 povezanih

Šta Putin nudi, a šta traži za prekid rata u Ukrajini? Objavljeni detalji
Radio 021 pre 5 minutajoš 47 povezanih

Gužve i vremenski uslovi otežavaju saobraćaj na graničnim prelazima Srbije
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 10 povezanih