Povezane vesti
Selin Dion odložila prolećnu turneju 2023. zbog retke bolesti
N1 Info 08.12.2022
Kanadska pop pevačica Selin Dion pomerila je svoju prolećnu turneju sledeće godine na 2024. i otkazala osam koncerata narednog leta. „Dugo se borim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško da se suočim sa tim izazovima i da pričam o… »
Selin Dion odložila turneju za 2024. godinu zbog bolesti
Radio 021 08.12.2022
Kanadska pop pevačica Selin Dion pomerila je svoju prolećnu turneju sledeće godine na 2024. i otkazala osam koncerata narednog leta. "Dugo se borim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško da se suočim sa tim izazovima i da pričam o svemu… »
Selin Dion se upravo oglasila: Bolujem od retke neurološke bolesti koja pogađa jednog u milion ljudi
City magazine 08.12.2022
Selin Dion se danas obratila svojim fanovima i objavila tužnu vest. Slavna pevačica Selin Dion je na svom Instagram profilu objavila video u kom govori kako boluje od retke neurološke bolesti koja pogađa jednu u milion osoba na svetu, piše index.hr… »
"Za mene nema leka" Slavna pevačica otkrila od čega boluje i rastužila svet
Alo 08.12.2022
"Imam problema sa zdravljem već duže vreme i bilo mi je jako teško da se suočim sa izazovima i pričam o svemu što sam prolazila" Pevačica Selin Dion već neko vreme boluje od mišićnih kontrakcija zbog kojih ne može sigurno da stoji i da se… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane