Повезане вести

Јовановић Ћута у Скупштини: Атлагић ме фиксира, Ристичевић шаље еротске поруке

Јовановић Ћута у Скупштини: Атлагић ме фиксира, Ристичевић шаље еротске поруке

Н1 Инфо 08.12.2022
Посланик посланичке групе Морамо – Заједно Александар Јовановић Ћута тражио је од председавајуће седницом Снежане Пауновић да га "заштити од посланика Српске напредне странке (СНС)" и навео да га “Марко Атлагић фиксира и упућује… »
Еротски покрети у скупштини?! Ћута се пожалио да га Ристичевић и Атлагић узнемиравају: Фиксирају ме! Молим вас да ме заштитите…

Еротски покрети у скупштини?! Ћута се пожалио да га Ристичевић и Атлагић узнемиравају: Фиксирају ме! Молим вас да ме заштитите…

Курир 08.12.2022
Ни данашња седница Скупштине Србије на чијем је дневном реду распарав о буџету за 2023. годину није прошла без чарки и инцидената између посланика власти и опозиције. Посланик Александар Јовановић Ћута из коалиције Морамо-… »
Ћута у Скупштини рекао да му Ристичевић шаље еротске поруке

Ћута у Скупштини рекао да му Ристичевић шаље еротске поруке

Данас 08.12.2022
Буру у скупштинској сали изазвало је обраћање Александра Јовановића Ћуте, посланика Заједно Морамо, који је, у контексту понашања владајуће већине према опозицији питао одакле посланику са листе СНС Марјану Ристичевићу његов… »
Атлагић и Ристичевић ми упућују еротске поруке: Ћута се жали на сексуално узнемиравање у Скупштини

Атлагић и Ристичевић ми упућују еротске поруке: Ћута се жали на сексуално узнемиравање у Скупштини

Нова 08.12.2022
Народни посланик Александар Јовановић Ћута рекао је да му посланици власти, Марјан Ристичевић и Марко Атлагић шаљу еротске покрете. „Морам да вам се пожалим, угрожен је ред и мир на седници. Од када сам дошао на скупштину… »

Вести дана »