Povezane vesti
Jovanović Ćuta u Skupštini: Atlagić me fiksira, Rističević šalje erotske poruke
N1 Info 08.12.2022
Poslanik poslaničke grupe Moramo – Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta tražio je od predsedavajuće sednicom Snežane Paunović da ga "zaštiti od poslanika Srpske napredne stranke (SNS)" i naveo da ga “Marko Atlagić fiksira i upućuje erotske pokrete ka njemu… »
Erotski pokreti u skupštini?! Ćuta se požalio da ga Rističević i Atlagić uznemiravaju: Fiksiraju me! Molim vas da me zaštitite…
Kurir 08.12.2022
Ni današnja sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu rasparav o budžetu za 2023. godinu nije prošla bez čarki i incidenata između poslanika vlasti i opozicije. Poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta iz koalicije Moramo- Zajedno požalio se u jednom… »
Ćuta u Skupštini rekao da mu Rističević šalje erotske poruke
Danas 08.12.2022
Buru u skupštinskoj sali izazvalo je obraćanje Aleksandra Jovanovića Ćute, poslanika Zajedno Moramo, koji je, u kontekstu ponašanja vladajuće većine prema opoziciji pitao odakle poslaniku sa liste SNS Marjanu Rističeviću njegov privatni broj telefona… »
Atlagić i Rističević mi upućuju erotske poruke: Ćuta se žali na seksualno uznemiravanje u Skupštini
Nova 08.12.2022
Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da mu poslanici vlasti, Marjan Rističević i Marko Atlagić šalju erotske pokrete. „Moram da vam se požalim, ugrožen je red i mir na sednici. Od kada sam došao na skupštinu, poslanik Atlagić (Marko) me… »
Vesti dana »

Sneg paralisao delove Srbije, u Novoj Varoši, Ivanjici i Medveđi proglašena vanredna situacija
Sputnik pre 9 minutajoš 139 povezanih

Vučić: Srbija brzom prugom izgradila koridor prema centralnoj Evropi preko Budimpešte
RTK pre 44 minutajoš 25 povezanih

Akademski plenum: Vučić opet otvara prugu, a radovi nisu završeni – da li su životi građana ugroženi
Danas pre 5 minutajoš 79 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 10 minutajoš 23 povezane

Postavljene ograde ispred Skupštine Novog Sada pred početak sednice, zborovi najavili protest
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih