Повезане вести

Куртијев терор! Полиција отела породици Петровић сво вино: Овим срамотним чином завршена дводневна драма у Великој Хочи! Видео…

Куртијев терор! Полиција отела породици Петровић сво вино: Овим срамотним чином завршена дводневна драма у Великој Хочи! Видео…

Курир 08.12.2022
Из винарије породице Петровић из Велике Хоче Куртијева полиција је запленила готово сво вино, што је око 42.000 литара. Овим срамним чином завршена је готово дводневна драма, а све време кућа породице Петровић била је под… »
Власник винарије у Велкој Хочи: Свестан сам прекршаја, али је све могло да се реши мирно

Власник винарије у Велкој Хочи: Свестан сам прекршаја, али је све могло да се реши мирно

Нови магазин 08.12.2022
Власник винарије "Петровић" у Великој Хочи, Срђан Петровић, рекао је пошто му је косовска полиција данас запленила вино и ракију, да је свестан свог прекршаја и додао да је, ипак, "све могло да се реши мирно". Инсајдер.нет је… »
Косовска полиција запленила сво вино породице Петровић

Косовска полиција запленила сво вино породице Петровић

Дневник 08.12.2022
ВЕЛИКА ХОЧА: Косовска полиција запленила је готово сво вино из винарије породице Петровић из Велике Хоче нешто после 19 часова. Службеници косовске Царине и припадници полицијских снага напустили су Велику Хочу након што су… »
"Било је потресно слушати јауке": Емотивне речи професорке која је присуствовала инциденту у Великој Хочи

"Било је потресно слушати јауке": Емотивне речи професорке која је присуствовала инциденту у Великој Хочи

Телеграф 08.12.2022
Подсећамо да је Царина саопштила да је запленила више од 40.000 литара у овом месту. Ситуација у Великој Хочи, месту у општини Ораховац на Косову и Метохији, која је настала када су у ово село дошли припадници специјалне полиције… »
Власник винарије из Велике Хоче: Све је могло да се реши мирно

Власник винарије из Велике Хоче: Све је могло да се реши мирно

Н1 Инфо 08.12.2022
Власник винарије "Петровић" Срђан Петровић из Велике Хоче рекао је после заплене вина и ракије да је свестан свог прекршаја, али и да је уверен како је све могло да се реши мирно. Припадници косовске полиције и Царине спровели су… »
Власник винарије у Великој Хочи за Инсајдер: Свестан сам прекршаја, али је све могло да се реши мирно

Власник винарије у Великој Хочи за Инсајдер: Свестан сам прекршаја, али је све могло да се реши мирно

Инсајдер 08.12.2022
Срђан Петровић, власник винарије „Петровић“ у Великој Хочи, рекао је за Инсајдер, након данашње заплене вина и ракије да је свестан свог прекршаја, и додао да је ипак „све могло да се реши мирно”. Припадници косовске полиције и… »
Царина Косова: При крају акција заплене пића у винарији у Великој Хочи

Царина Косова: При крају акција заплене пића у винарији у Великој Хочи

Инсајдер 08.12.2022
Царина Косова објавила је да је акција заплене алкохолних пиц́а у Великој Хочи при крају, наводећи да је до заплене дошло јер производња и продаја тих пића није обављена у складу са релевантним законима Косова. Акција се одвија… »

Вести дана »