Povezane vesti
Koliko košta neobična haljina iz severininog spota: Kad čujete ko stoji iza nje, jasno je zašto od cene boli glava!
Mondo 08.12.2022
Severina je izbacila novu pesmu, ali najveću pažnju privukla je haljina "preko glave". Severina je izbacila novu pesmu, ali najveću pažnju privukla je haljina "preko glave". Pre samo tri sata, svetlost dana ugledala je nova Severinina pesma pod nazivom… »
Ja sam srećna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre… Dino Merlin opisao celi Severinin život kroz ove stihove
Kurir 08.12.2022
Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre…'' - stihovi su kojima započinje nova Severinina pesma 'Vjerujem u Boga', a koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent i aranžer te Dino Merlin, autor stihova. Svoj doprinos pesmi dao je… »
Vesti dana »
Tramp predviđa da će se Iran vratiti za pregovarački sto: "Mogao bih da ih uništim za jedan dan"
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Stigle prve nezvanične ankete, zatvorena birališta u Mađarskoj! Srušen apsolutni rekord na izborima, drama nikad veća: Orban i Mađar poslali dramatične poruke u samom finišu
Blic pre 1 minutjoš 134 povezane
BLOG UŽIVO: Bez dogovora SAD i Irana u Islamabadu, nuklearno pitanje ostaje nepremostiva prepreka (FOTO)
Insajder pre 25 minutajoš 61 povezana
Siner osvojio titulu u Monte Karlu i preuzeo prvo mesto na ATP listi
Radio 021 pre 1 satjoš 58 povezanih
(Foto/video) Srpska zajednica u Njujorku neguje korene: Vaskrs okupio našu dijasporu u Hramu Svetog Save
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 77 povezanih