Povezane vesti

Napad na policiju na severu Kosova

Slobodna Evropa 09.12.2022
Pripadnik Policije Kosova lakše je povređen u oružanom napadu na severu Kosova, saopšteno je iz ove institucije. Dodaju da se napad dogodio oko 23:00 sata u selu Srbovac u opštini Zvečan. Jedinice koje su dežurale napale su "naoružane osobe dugim… »

U napadu naoružanih osoba kod Zvečana lakše povređen policajac

Danas 09.12.2022
Pripadnik kosovske policije lakše je povređen noćas kada su naoružane osobe napale patrolu na području opštine Zvečan. Pozivajući se na saopštenje kosovske policije, portal Kossev je preneo da se incident dogodio oko 23 časa u selu Srbovac. Iz… »

Kosovo: U napadu naoružanih osoba kod Zvečana lakše povređen policajac

Beta 09.12.2022
Pripadnik kosovske policije lakše je povredjen noćas kada su naoružane osobe napale patrolu na području opštine Zvečan. Pozivajući se na saopštenje kosovske policije, portal Kossev je preneo da se incident dogodio oko 23 časa u selu Srbovac. Iz… »

U napadu naoružanih osoba kod Zvečana lakše povređen policajac, oštećen automobil

Radio 021 09.12.2022
Pripadnik kosovske policije lakše je povređen tokom noći kada su naoružane osobe napale patrolu na području opštine Zvečan. Pozivajući se na saopštenje kosovske policije, portal Kossev je preneo da se incident dogodio oko 23 časa u selu Srbovac… »

Kosovska policija: Napadnuta policijska patrola u Srbovcu

RTV 09.12.2022
KOSOVSKA MITROVICA - U selu Srbovac u opštini Zvečan, na severu Kosova i Metohije, sinoć su pripadnike Kosovske policije napala naoružana lica, saopštila je Kosovska policija. Kako se navodi, do incidenta je došlo oko 23.00 u trenutku kada su… »

Kosovo: U napadu naoružanih osoba kod Zvečana lakše povredjen policajac

Radio sto plus 09.12.2022
Pozivajući se na saopštenje kosovske policije, portal Kossev je preneo da se incident dogodio oko 23 časa u selu Srbovac. Iz policije su naveli da su “osobe naoružane dugim puškama” napale patrolu iz vozila “audi” sa KM registarskim… »

Kosovska policija: Napadnuta patrola kod Srbovca, lakše povređen policajac

N1 Info 09.12.2022
U selu Srbovac, u opštini Zvečan, naoružane osobe napale su pripadnike Kosovske policije. Kako je saopštila Kosovska policija, do incidenta došlo u četvrtak oko 23 časa u trenutku kada su policijske jedinice bile na redovnoj dužnosti, u patroli… »

Vesti dana »