Povezane vesti
Lojd Nema povredu mozga, ali ide na operaciju: Bivši košarkaš Crvene zvezde se oglasio nakon stravične povrede
Večernje novosti 09.12.2022
AMERIČKI košarkaš DŽordan Lojd imao je neprijatnu povredu nosa tokom meča Monaka i Real Madrida. Foto: Printskein Američki košarkaš na nosilima je napustio teren nakon udarca Geršona Jabuselea laktom u lice. Nakon detaljnih analiza oglasio se… »
Oglasio se lojd iz bolnice: „Dobro sam, hvala svima na podršci!“
Hot sport 09.12.2022
Nije prijatno nikako. Košarkaši Monaka savladali su Real Madrid sinoć nakon produžetaka u okviru 12. kola Evrolige – 95:94. Pobeda je ostala u senci ozbiljne povrede Džordana Lojda. Kako je došlo do povrede bivšeg igrača Crvene zvezde, možete… »
Grozna povreda Džordana Lojda na meču Real – Monako (VIDEO)
Sport klub 09.12.2022
Bek Monaka Džordan Lojd doživeo je baš neprijatnu povredu na meču protiv Reala. On je u borbi za skok naleteo na lakat Geršona Jabuselea. Iznesen je sa terena uz dosta krvi, na nosilima i sa maskom za kiseonik. Na sreću, poslednje vesti iz Madrida… »
Lojd: Hvala svima, dobro sam
Sport klub 09.12.2022
Bek Monaka Džordan Lojd bio je primoran da napusti teren na utakmici protiv Real Madrdida, nakon povrede koja je izgledala prilično zastrašujuće. Na sreću, ozbiljnijih unutrašnjih povreda glave nema. Monako je podelio informacije o zdravstvenom… »
Dramatične scene u Madridu: Bivšeg košarkaša Zvezde izneli na nosilima, sa maskom za kiseonik na licu! (video)
Hot sport 09.12.2022
Nadamo se da nije reč o ozbiljnijoj povredi. Košarkaši Monaka sinoć su šokantno pobedili Real u Madridu – 95:94, nakon produžetaka u 12. kolu Evrolige. Dodatnih pet minuta je pre toga izborio Majk Džejms trojkom uz faul. Ipak, velika pobeda tima… »
Jeziva povreda bivšeg beka zvezde, odneli ga sa terena: Na 7 sekundi do kraja dobio lakat u glavu, usledila je drama!
Mondo 09.12.2022
Džordan Lojd je pred sam kraj meča Monaka i Real Madrida ozbiljno nastradao. Džordan Lojd je pred sam kraj meča Monaka i Real Madrida ozbiljno nastradao. Real Madrid i Monako su odigrali neverovatan meč, ali je ta utakmica ostala u senci užasne… »
Muk u dvorani: Jeziva povreda bivšeg igrača Zvezde
Večernje novosti 09.12.2022
Košarkaši Monaka uspeli su da naprave još jedno malo čudo i savladaju madridski Real u gostima sa 95:94 i to posle produžetka. Foto: Printskein Ipak, sam meč ostao je u senci horor povrede nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde DŽordana Lojda. Na… »
Vesti dana »
"Ovi protesti su nezakoniti" Kakve posledice će snositi studenti? Stanković tvrdi: Akademska godina je propala, ovo je trebalo saseći u korenu
Kurir pre 54 minutajoš 41 povezana
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 4 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 8 povezanih
Povećan broj žrtava tragedije u Turskoj: Najmanje 76 mrtvih, raste i broj uhapšenih
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih