Повезане вести
Лојд Нема повреду мозга, али иде на операцију: Бивши кошаркаш Црвене звезде се огласио након стравичне повреде
Вечерње новости 09.12.2022
АМЕРИЧКИ кошаркаш Џордан Лојд имао је непријатну повреду носа током меча Монака и Реал Мадрида. Фото: Принтскеин Амерички кошаркаш на носилима је напустио терен након ударца Гершона Јабуселеа лактом у лице. Након детаљних… »
Огласио се лојд из болнице: „Добро сам, хвала свима на подршци!“
Хот спорт 09.12.2022
Није пријатно никако. Кошаркаши Монака савладали су Реал Мадрид синоћ након продужетака у оквиру 12. кола Евролиге – 95:94. Победа је остала у сенци озбиљне повреде Џордана Лојда. Како је дошло до повреде бившег играча Црвене… »
Лојд: Хвала свима, добро сам
Спорт клуб 09.12.2022
Бек Монака Џордан Лојд био је приморан да напусти терен на утакмици против Реал Мадрдида, након повреде која је изгледала прилично застрашујуће. На срећу, озбиљнијих унутрашњих повреда главе нема. Монако је поделио информације… »
Грозна повреда Џордана Лојда на мечу Реал – Монако (ВИДЕО)
Спорт клуб 09.12.2022
Бек Монака Џордан Лојд доживео је баш непријатну повреду на мечу против Реала. Он је у борби за скок налетео на лакат Гершона Јабуселеа. Изнесен је са терена уз доста крви, на носилима и са маском за кисеоник. На срећу… »
Драматичне сцене у Мадриду: Бившег кошаркаша Звезде изнели на носилима, са маском за кисеоник на лицу! (видео)
Хот спорт 09.12.2022
Надамо се да није реч о озбиљнијој повреди. Кошаркаши Монака синоћ су шокантно победили Реал у Мадриду – 95:94, након продужетака у 12. колу Евролиге. Додатних пет минута је пре тога изборио Мајк Џејмс тројком уз фаул. Ипак… »
Језива повреда бившег бека звезде, однели га са терена: На 7 секунди до краја добио лакат у главу, уследила је драма!
Мондо 09.12.2022
Џордан Лојд је пред сам крај меча Монака и Реал Мадрида озбиљно настрадао. Џордан Лојд је пред сам крај меча Монака и Реал Мадрида озбиљно настрадао. Реал Мадрид и Монако су одиграли невероватан меч, али је та утакмица остала… »
Мук у дворани: Језива повреда бившег играча Звезде
Вечерње новости 09.12.2022
Кошаркаши Монака успели су да направе још једно мало чудо и савладају мадридски Реал у гостима са 95:94 и то после продужетка. Фото: Принтскеин Ипак, сам меч остао је у сенци хорор повреде некадашњег кошаркаша Црвене звезде… »
Вести дана »
Вучић: Питање је времена кад ће стићи упозорење на секундарне санкције САД за централну банку
Нова пре 24 минутајош 48 повезаних
Баку (79) покосио камион у Нишу! Умрла у болници, возач побегао са лица места
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 44 минутајош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 18 минутајош 70 повезаних