Povezane vesti

SDT: Specijalni tužilac bio član kavačkog klana

Politika 09.12.2022
Specijalni tužilac Saša Čađenović sredinom 2020. godine postao je pripadnik kavačkog klana, navodi se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore. Čađenoviću je određeno zadržavanje do 72 sata, posle saslušanja kojim je… »

Ko je uhapšeni tužilac Saša Čađenović? Jedan od glavnih autora montirane afere državni udar, ignorisao skaj aplikaciju i…

Kurir 09.12.2022
i tužilac koji nije vidio ništa sporno u SKY aplikaciji. Crnogorski specijalni tužilac Saša Čađenović, koji je uhapšen jutors u Podgorici po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, javnosti je najpoznatiji po aferi državni udar gde je… »

Uhapšen specijalni tužilac Saša čađenović! Evo za koja dela se tereti

Kurir 09.12.2022
Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je jutros uhapsilo specijalnog tužioca Sašu Čađenovića. Uhapšen je zbog osnova sumnje da je, obavljajući funkciju specijalnog tužioca, u periodu od sredine 2020. do… »

Skandal! Specijalni tužilac član kavačkog klana od 2020! Saša Čađenović ostaje u pritvoru posle saslušanja u SDT

Kurir 09.12.2022
Specijalni tužilac Saša Čađenović sredinom 2020. godine postao je pripadnik kavačkog klana, navodi se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). Čađenoviću je određeno zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja kojim je rukovodio… »

Tužilaštvo Crne Gore sumnjiči uhapšenog tužioca da je pripadnik Kavačkog klana

Radio 021 09.12.2022
Tužilaštvo Crne Gore sumnjiči jutros uhapšenog specijalnog državnog tužioca Sašu Čađenovića da je član Kavačkog narko klana i njemu je nakon saslušanja određeno zadržavanje od 72 sata. Tužilaštvo je saopštilo da se Čađenoviću stavlja… »

Tužilaštvo Crne Gore sumnjiči uhapšenog tužioca Čađenovića da je pripadnik Kavačkog narko klana

Novi magazin 09.12.2022
Tužilaštvo Crne Gore sumnjiči jutros uhapšenog specijalnog državnog tužioca Sašu Čađenovića da je član Kavačkog narko klana i njemu je nakon saslušanja određeno zadržavanje od 72 sata. Tužilaštvo je saopštilo da se Čađenoviću stavlja… »

Uhapšen specijalni tužilac CG Saša čađenović: Optužen za stvaranje kriminalne organizacije

Večernje novosti 09.12.2022
PO NALOGU Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je jutros lišilo slobode specijalnog tužioca Crne Gore, Sašu Čađenovića, zbog osnova sumnje da je, obavljajući funkciju specijalnog tužioca, u periodu od sredine 2020… »

Abazović o hapšenju specijalnog tužioca: Nakon Vesne Medenice, stigosmo i do Čađenovića (video)

Večernje novosti 09.12.2022
PREDSEDNIK Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović pozdravio je akciju hapšenja specijalnog državnog tužioca Saše Čađenović. Foto V. K. Abazović je istakao da nije uhapšen bilo kakav specijalni tužilac, već "desna ruka Milivoja… »

Srce mafije u ANB, policiji, tužilaštvu i pravosuđu: Medojević prokomentarisao vesti o hašenju Saše Čađenovića

Večernje novosti 09.12.2022
PREDSEDNIK Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponovio je da je u Crnoj Gori neophodno uvesti vanredno stanje. Foto: Printskrin Youtube/Novo jutro – Sad je jasno da je srce mafije u Crnoj Gori u ANB, policiji, tužilaštvu i pravosuđu… Vanredno… »

Uhapšeni crnogorski specijalni tužilac Saša Čađenović, SDT: Bio je pripadnik kavačkog klana

RTV 09.12.2022
PODGORICA - Uhapšenom specijalnom državnom tužiocu Saši Čađenoviću određeno je zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu kojim je rukovodio tužilac Miloš Šoškić, gde je negirao krivična dela koja mu se… »

Uhapšen specijalni tužilac Crne Gore, tereti se da je postao član „Kavačkog klana“

Sputnik 09.12.2022
Crnogorski specijalni tužilac Saša Čađenović saslušan je danas u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) u svojstvu osumnjičenog, za krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i četiri krivična dela zloupotreba službenog položaja, posle… »

Uhapšen specijalni tužilac Crne Gore; tereti se da je postao član "Kavačkog klana"

B92 09.12.2022
Specijalnom tužiocu Saši Čađenoviću određeno je tužilačko zadržavanje do 72 sata. On je uhapšen jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog stvaranja kriminalne organizacije i zloupotrebe položaja. Oko 12 sati u pratnji inspektora… »

Čađenović osumnjičen da je član kavačkog klana: Specijalnom državnom tužiocu Crne Gore određeno zadržavanje do 72…

Euronews 09.12.2022
Uhapšenom specijalnom državnom tužiocu Saši Čađenoviću određeno je zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu, gde je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret. Čađenović je uhapšen jutros po… »

Tužilaštvo: Specijalni tužilac Čađenović 2020. postao pripadnik kavačkog klana

N1 Info 09.12.2022
Specijalni tužilac Saša Čađenović sredinom 2020. godine postao je pripadnik kavačkog klana, navodi se u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). Čađenoviću je određeno zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja kojim je rukovodio… »

Lisice na rukama, spušten pogled: Hapšenje Saše Čađenovića, specijalnog tužioca Crne Gore (video)

Večernje novosti 09.12.2022
PO NALOGU Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je jutros lišilo slobode specijalnog tužioca Crne Gore, Sašu Čađenovića. Foto: S. Đokić Lisice na ruke stavljene su mu zbog osnova sumnje da je, obavljajući funkciju… »

Tužilaštvo: Specijalni tužilac Saša Čađenović 2020. godine postao član Kavačkog klana

Telegraf 09.12.2022
Čađenović je uhapšen jutros po nalogu SDT, zbog sumnje na stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebe položaja. Specijalni tužilac Saša Čađenović sredinom 2020. godine postao je pripadnik kavačkog klana, navodi se u saopštenju Specijalnog… »

Abazović: Uhapšena je desna ruka Milivoja Katnića

Politika 09.12.2022
PODGORICA – Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović komentarisao je u petak hapšenje specijalnog tužioca Saše Čađenovića i poručio da je uhapšena desna ruka Milivoja Katnića. Katnić je bivši glavni specijalni… »

"Hapšenje Čađenovića je osveta rusko-srpske države": Urnebesno objašnjenje Katnića zašto je njegov blizak saradnik iza…

Večernje novosti 09.12.2022
"SAŠA Čađenović bio je moj saradnik u Specijalnom državnom tužilaštvu, u kojeg imam bezrezervno poverenje", kazao je za Gradsku RTV bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, komentarišući jutrošnje hapšenje Čađenovića… »

Crna Gora i kriminal: Specijalni tužilac uhapšen zbog - stvaranja kriminalne organizacije

Južne vesti 09.12.2022
Boris Pejović/Vijesti Saša Čađenović Čovek koji bi sa najvišeg nivoa trebalo da se bori protiv kriminala u Crnoj Gori, uhapšen je pod sumnjom da se umešao upravo u kriminal. Specijalni tužilac Crne Gore Saša Čađenović uhapšen je u petak… »

Uhapšen specijalni državni tužilac Crne Gore Saša Čađenović, doveden na saslušanje

Euronews 09.12.2022
Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je jutros lišilo slobode specijalnog tužioca Sašu Čađenovića, navodi se u saopštenju SDT-a. On je oko podneva doveden u SDT na saslušanje. Kako je saopšteno iz SDT-a… »

Katnić brani tužioca Čađenovića, Abazović: Oni koji se nadaju da će ih zaobići ruka pravde, nade su im sve manje

Euronews 09.12.2022
Specijalni tužilac Saša Čađenović koji je uhapšen jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) oko 12 sati u pratnji inspektora odveden u zgradu SDT-a na saslušanje. Kako je objavljeno iz SDT-a, sumnja se da je Čađenović… »

Uhapšen Saša Čađenović: Specijalni tužilac CG iza rešetaka zbog stvaranja kriminalne organizacije

Nova 09.12.2022
Specijalni tužilac Saša Čađenović uhapšen je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog stvaranja kriminalne organizacije i zloupotrebe položaja. On je, kako je saopštio portparol državnog tužilaštva Vukas Radonjić, uhapšen zbog… »

Uhapšen specijalni tužilac Saša Čađenović

Dnevnik 09.12.2022
PODGORICA: U Podgorici je danas uhapšen specijalni tužilac Saša Čađenović, zbog sumnje da je na funkciji koju obavlja počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i više krivičnih dela zloupotrebe službenog položaja. Čađenović je… »

Uhapšen specijalni tužilac crne gore: Saša Čađenović optužen za stvaranje kriminalne organizacije!

Blic 09.12.2022
Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je jutros lišilo slobode specijalnog tužioca Saša Čađenović, zbog osnova sumnje da je, obavljajući funkciju specijalnog tužioca, u periodu od sredine 2020. do… »

Uhapšen specijalni tužilac Crne Gore

N1 Info 09.12.2022
Specijalni tužilac Crne Gore Saša Čađenović uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog stvaranja kriminalne organizacije i zloupotrebe položaja, prenose Vijesti. Kako je saopštio portparol državnog tužilaštva Vukas Radonjić… »

Saša Čađenović uhapšen u Crnoj Gori: Specijalnog tužioca sumnjiče za teška krivična dela

Telegraf 09.12.2022
Čađenović je uhapšen zbog sumnje da je, obavljajući funkciju specijalnog tužioca, u periodu od sredine 2020. do 2022.godine, učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i više krivičnih dela zloupotreba službenog položaja… »

Vesti dana »