Povezane vesti

Kirjos: Imam šansu da osvojim grend slem

Kirjos: Imam šansu da osvojim grend slem

Politika 09.12.2022
LONDON – Australijski teniser Nik Kirjos rekao je u petak da zbog Australijan opena oseća veliki pritisak i da od njega svi očekuju velike stvari. „Osećam se kao da sam prihvatio taj pritisak i da sam prihvatio taj izazov. Nije lako, zaista sam… »
Kirios: Nijedan turnir nije pravi ako nema Novaka

Kirios: Nijedan turnir nije pravi ako nema Novaka

Vesti online 09.12.2022
Nik Kirios je pripreme za novu sezonu počeo na egzibiciji u Rijadu, gde je u dva taj-brejka poražen od Kamerona Norija. Finalista ovogodišnjeg Vimbldona je dobar deo konferencije za novinare posle meča posvetio Novaku Đokoviću i odobrenju… »
Poznati teniser opet hvali Đokovića: „On je najbolji na svetu, srećni smo što je sa nama“

Poznati teniser opet hvali Đokovića: „On je najbolji na svetu, srećni smo što je sa nama“

Hot sport 09.12.2022
Od nedavno su postali veoma dobri prijatelji Za nešto više od mesec dana očekuje nas početak Australijan opena na kome će posle prošlogodišnjeg skanadala konačno zaigrati srpski teniser Novak Đoković. O njegovom povratku u Melburnu govorio je… »
Kirjos održao lekciju o Đokoviću - "pokazaće vam da je sjajan"! Nik hvalio Novaka i najavio mnogo grend slemova!

Kirjos održao lekciju o Đokoviću - "pokazaće vam da je sjajan"! Nik hvalio Novaka i najavio mnogo grend slemova!

Mondo 09.12.2022
Sjajni Australijanac još jednom podsetio zemljake koliko je Novak Đoković dobar. Sjajni Australijanac još jednom podsetio zemljake koliko je Novak Đoković dobar. Najbolji srpski teniser Novak Đoković vraća se u Australiju i početkom 2023. godine… »
Kirjos: Nijedan turnir nije pravi ako nema Novaka

Sport klub 09.12.2022
Nik Kirjos je pripreme za novu sezonu počeo na egzibiciji u Rijadu, gde je u dva taj-brejka poražen od Kamerona Norija. Finalista ovogodišnjeg Vimbldona je dobar deo konferencije za novinare posle meča posvetio Novaku Đokoviću i odobrenju… »

N1 Info 09.12.2022
Nik Kirjos je pripreme za novu sezonu počeo na egzibiciji u Rijadu, gde je u dva taj-brejka poražen od Kamerona Norija. Finalista ovogodišnjeg Vimbldona je dobar deo konferencije za novinare posle meča posvetio Novaku Đokoviću i odobrenju… »
"Troglavo čudovište": Nik Kirjos udario na Australiju, a šta je tek rekao za Novaka Đokovića

"Troglavo čudovište": Nik Kirjos udario na Australiju, a šta je tek rekao za Novaka Đokovića

Večernje novosti 09.12.2022
KOŠMARNA sezona Novaka Đokovića je završena na najbolji način, osvajanjem Završnog mastersa u Torinu. Srbin je pored sve muke pokazao konkurenciji i dalje ko je "tata belog sporta". FOTO: Tanjug/AP ATP lista ipak ne govori tako, ali... Srbin… »

Vesti dana »