Povezane vesti
U vojsci proveo samo četiri dana! Zvezdi Granda je ovo bio najveći problem, usledio obrt - "Molio sam ih da me puste"
Mondo 09.12.2022
Bivši učesnik takmičenja "Zvezde Granda" otkrio je da je samo četiri dana proveo na odluženu vojnog roka, kao i šta mu je bio najveći problem. Bivši učesnik takmičenja "Zvezde Granda" otkrio je da je samo četiri dana proveo na odluženu vojnog roka, kao i… »
Zvezda granda samo 4 dana proveo u vojsci! Otišao na odsluženje vojnog roka, molio ih da ga puste, a onda se desio obrt
Kurir 09.12.2022
Slobodan Batjarević Cobe, iako je za muškarce služenje vojnog roka bilo obavezno, tamo je proveo svega četiri dana. - Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i… »
Vesti dana »
(Mape) "U naredna 2 sata pljuskovi i grmljavina" Oglasio se RHMZ, izdato upozorenje i za Beograd, evo koji još delovi Srbije da se spreme
Blic pre 21 minutajoš 20 povezanih
Rusija bira parlament u senci rata: EU upozorava da pretnje iz Moskve postaju sve ozbiljnije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
SAD: Delegaciji Irana dozvoljeno učešće na GS UN; nastavljeni napadi Saudijske Arabije i Huta
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih
Ujedinjeni u mržnji protiv Srba: Sramna reakcija Hrvatske na presudu Tačiju i liderima OVK: "Braniće nezavisnost Kosova svim sredstvima"
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih
Fon der Lajen razgovarala sa Zelenskim: EU nastavlja da podržava Ukrajinu
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih