Повезане вести
У војсци провео само четири дана! Звезди Гранда је ово био највећи проблем, уследио обрт - "Молио сам их да ме пусте"
Мондо 09.12.2022
Бивши учесник такмичења "Звезде Гранда" открио је да је само четири дана провео на одлужену војног рока, као и шта му је био највећи проблем. Бивши учесник такмичења "Звезде Гранда" открио је да је само четири дана провео на… »
Звезда гранда само 4 дана провео у војсци! Отишао на одслужење војног рока, молио их да га пусте, а онда се десио обрт
Курир 09.12.2022
Слободан Батјаревић Цобе, иако је за мушкарце служење војног рока било обавезно, тамо је провео свега четири дана. - Мени је био проблем да дуго будем у једном простору, а највећи и главни проблем су биле свирке и наступи. Молио… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 33 минутајош 23 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 32 минутајош 17 повезаних
Велико интересовање за легализацију: Крагујевчани већ првог дана поднели готово 100 захтева
иКрагујевац пре 1 сатјош 10 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних