Повезане вести
Алекс преварила Дејана, а САД заувек завршила са царем! Направила хаос у Задрузи због ње, па се обратила Драгојевићу (видео)
Блиц 09.12.2022
Александра Николић слушала је пажљиво излагање Милице Веселиновић о томе како је Филип Цар дошао у њен кревет, те се одлучила да оде и упадне усред емисије и заувек заврши са њим. - Пре свега, желела бих да кажем да мени ово… »
Пре бих легао на лешће него у твој кревет! Окршај бивших љубавника пред камерама - "Џабе шљакаш, дечко је рекао све"
Мондо 09.12.2022
Маја Маринковић ушла је у жестоки окршај са бившим дечком Филипом Царем и његовом новом изабраницом Александром Николић. Маја Маринковић ушла је у жестоки окршај са бившим дечком Филипом Царем и његовом новом изабраницом… »
"Пре бих легао на лешће него са тобом": Цар понизио Мају као никад због Александре, открио шта им ради у Задрузи кад нико не…
Блиц 09.12.2022
Маја Маринковић и Филип Цар жестоко су се сукобили за црним столом, а у све се умешала и Царева садашња девојка Александра Николић. - Слажем се са Миљаном, рекла сам да се нећу бавити том темом док не дође Билал. Не бих додала… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане