Повезане вести
Љубав их је коштала живота: Јулијана се вратила у кућу у пламену да спаси полупокретног мужа и страдала
Нова 09.12.2022
Трагедија која се догодила у четвртак у Шимановцима однела је два људска живота, на лицу места страдали су Јулијана (85) и Никодим Арсенић (87) у пожару који је избио у њиховој породичној кући где су живели 40 година. Да… »
"Бака се вратила у кућу да спаси мужа": Комшије брачног пара који је страдао у пожару у Шимановцима потресене: "шта ти је…
Блиц 09.12.2022
"Видела сам ватру и изашла из куће. Извукла сам Јулијану из куће на сигурно и отишла сам назад до свог дома како бих узела телефон и назвала ватрогасце. Али, она се вратила у кућу. Хтела је да спаси свог супруга. Тада је… »
Вести дана »
Спајић након што је Вучић рекао да ће предложити да цео Западни Балкан уђе у ЕУ заједно: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Нова пре 40 минутајош 10 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 10 минутајош 11 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 50 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 45 минутајош 1 повезана