Povezane vesti

„Degenerik“ dobio milion dolara nakon opklade „na slepo“, uzeo bogatstvo, a ne zna nijednog fudbalera

„Degenerik“ dobio milion dolara nakon opklade „na slepo“, uzeo bogatstvo, a ne zna nijednog fudbalera

Nova 09.12.2022
Jedan kladioničar je postao milioner, a sebe je ocenio kao "degenerika". Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s. Marokanci su napravili čudo nakon što su izbacili Španiju u osmini finala Svetskog prvenstva, a taj susret nije gledao čovek… »
Dobio 1.000.000 dolara na kladionici, a da ne zna nijednog fudbalera! Hit priča iz Amerike: Iskreno, ja sam degenerik!

Dobio 1.000.000 dolara na kladionici, a da ne zna nijednog fudbalera! Hit priča iz Amerike: Iskreno, ja sam degenerik!

Mondo 09.12.2022
Sreća se baš nasmešila ovom gospodinu! Sreća se baš nasmešila ovom gospodinu! Najprijatnije iznenađenje Mundijala je ekipa Maroka koja je prvo remizirala sa Hrvatima, potom pobedila Belgiju da bi trijumfom nad Kanadom osvojila prvo mesto u grupi… »
Uplatio 91.000 dolara na Maroko, a ne zna nijednog igrača Nastavnik preko noći postao milioner: Ja sam degenerik, nisam…

Uplatio 91.000 dolara na Maroko, a ne zna nijednog igrača Nastavnik preko noći postao milioner: Ja sam degenerik, nisam…

Kurir 09.12.2022
Maroko je priredio najveću senzaciju na Mundijalu, pošto je u osmini finala eliminisao favorizovanu Španiju. Mnogi su bili uvereni da će Maroko biti lak zalogaj za moćnu Španiju, ali su se ozbiljno prevarili. Međutim, bilo je i onih verovali da… »

Vesti dana »