Повезане вести

„Дегенерик“ добио милион долара након опкладе „на слепо“, узео богатство, а не зна ниједног фудбалера

„Дегенерик“ добио милион долара након опкладе „на слепо“, узео богатство, а не зна ниједног фудбалера

Нова 09.12.2022
Један кладионичар је постао милионер, а себе је оценио као "дегенерика". Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Мароканци су направили чудо након што су избацили Шпанију у осмини финала Светског првенства, а тај сусрет… »
Добио 1.000.000 долара на кладионици, а да не зна ниједног фудбалера! Хит прича из Америке: Искрено, ја сам дегенерик!

Добио 1.000.000 долара на кладионици, а да не зна ниједног фудбалера! Хит прича из Америке: Искрено, ја сам дегенерик!

Мондо 09.12.2022
Срећа се баш насмешила овом господину! Срећа се баш насмешила овом господину! Најпријатније изненађење Мундијала је екипа Марока која је прво ремизирала са Хрватима, потом победила Белгију да би тријумфом над Канадом освојила… »
Уплатио 91.000 долара на Мароко, а не зна ниједног играча Наставник преко ноћи постао милионер: Ја сам дегенерик, нисам пратио…

Уплатио 91.000 долара на Мароко, а не зна ниједног играча Наставник преко ноћи постао милионер: Ја сам дегенерик, нисам пратио…

Курир 09.12.2022
Мароко је приредио највећу сензацију на Мундијалу, пошто је у осмини финала елиминисао фаворизовану Шпанију. Многи су били уверени да ће Мароко бити лак залогај за моћну Шпанију, али су се озбиљно преварили. Међутим, било је и… »

Вести дана »