Povezane vesti

"Dok sam se vozila autobusom, prišao mi je nepoznati momak": Majka Kike Đukić otkrila nove detalje: "Mojoj ćerki su pretili"…

"Dok sam se vozila autobusom, prišao mi je nepoznati momak": Majka Kike Đukić otkrila nove detalje: "Mojoj ćerki su pretili"…

Blic 09.12.2022
Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je pre godinu dana, a njena majka Nataša iznela je nove detalje o ćerkinoj smrti. - Dani mi prolaze tako što gledam u sliku svoje ćerke, trudim se da saznam istinu i molim Boga da mi da neki znak jer imam osećaj… »
Prišao mi je momak u autobusu i rekao s Kim je video kiku one noći: Majka preminule jutjuberke otkrila jezive detalje!

Prišao mi je momak u autobusu i rekao s Kim je video kiku one noći: Majka preminule jutjuberke otkrila jezive detalje!

Mondo 09.12.2022
Majka Kristine Kike Đukić otkrila sve nelogičnosti koje se tiču smrti mlade jutjuberke i otkriva šta se desilo kada joj je jedan nepoznati mladić prišao u autobusu. Majka Kristine Kike Đukić otkrila sve nelogičnosti koje se tiču smrti mlade jutjuberke i… »
"Mojoj kiki su pretili pred smrt" Majka pokojne jutjuberke otkrila nepoznate detalje: Prišla su joj dva muškarca i rekli mrtva…

"Mojoj kiki su pretili pred smrt" Majka pokojne jutjuberke otkrila nepoznate detalje: Prišla su joj dva muškarca i rekli mrtva…

Kurir 09.12.2022
Prošlo je godinu dana otkako je mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično nastradala. Obdukcionim nalogom zvanično je utvrđeno da je Kika preminula usled trovanja opojnom drogom MDMA i „bromazepamom“, ali njena majka Nataša ne veruje u to jer, kako… »

Vesti dana »