Повезане вести

"Док сам се возила аутобусом, пришао ми је непознати момак": Мајка Кике Ђукић открила нове детаље: "Мојој ћерки су претили"…

"Док сам се возила аутобусом, пришао ми је непознати момак": Мајка Кике Ђукић открила нове детаље: "Мојој ћерки су претили"…

Блиц 09.12.2022
Јутјуберка Кристина Кика Ђукић преминула је пре годину дана, а њена мајка Наташа изнела је нове детаље о ћеркиној смрти. - Дани ми пролазе тако што гледам у слику своје ћерке, трудим се да сазнам истину и молим Бога да ми да… »
"Мојој кики су претили пред смрт" Мајка покојне јутјуберке открила непознате детаље: Пришла су јој два мушкарца и рекли мртва…

"Мојој кики су претили пред смрт" Мајка покојне јутјуберке открила непознате детаље: Пришла су јој два мушкарца и рекли мртва…

Курир 09.12.2022
Прошло је годину дана откако је млада јутјуберка Кристина Кика Ђукић трагично настрадала. Обдукционим налогом званично је утврђено да је Кика преминула услед тровања опојном дрогом МДМА и „бромазепамом“, али њена мајка Наташа… »
Пришао ми је момак у аутобусу и рекао с Ким је видео кику оне ноћи: Мајка преминуле јутјуберке открила језиве детаље!

Пришао ми је момак у аутобусу и рекао с Ким је видео кику оне ноћи: Мајка преминуле јутјуберке открила језиве детаље!

Мондо 09.12.2022
Мајка Кристине Кике Ђукић открила све нелогичности које се тичу смрти младе јутјуберке и открива шта се десило када јој је један непознати младић пришао у аутобусу. Мајка Кристине Кике Ђукић открила све нелогичности које се тичу… »

Вести дана »