Povezane vesti
"Dok sam se vozila autobusom, prišao mi je nepoznati momak": Majka Kike Đukić otkrila nove detalje: "Mojoj ćerki su…
Blic 09.12.2022
Jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je pre godinu dana, a njena majka Nataša iznela je nove detalje o ćerkinoj smrti. - Dani mi prolaze tako što gledam u sliku svoje ćerke, trudim se da saznam istinu i molim Boga da mi da neki znak jer imam… »
"Mojoj kiki su pretili pred smrt" Majka pokojne jutjuberke otkrila nepoznate detalje: Prišla su joj dva muškarca i rekli…
Kurir 09.12.2022
Prošlo je godinu dana otkako je mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično nastradala. Obdukcionim nalogom zvanično je utvrđeno da je Kika preminula usled trovanja opojnom drogom MDMA i „bromazepamom“, ali njena majka Nataša ne veruje u to… »
Prišao mi je momak u autobusu i rekao s Kim je video kiku one noći: Majka preminule jutjuberke otkrila jezive detalje!
Mondo 09.12.2022
Majka Kristine Kike Đukić otkrila sve nelogičnosti koje se tiču smrti mlade jutjuberke i otkriva šta se desilo kada joj je jedan nepoznati mladić prišao u autobusu. Majka Kristine Kike Đukić otkrila sve nelogičnosti koje se tiču smrti mlade… »
Vesti dana »
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 4 satijoš 39 povezanih