Povezane vesti
Ostavite Ronalda na miru! Selektor Portugala Santoš razrešio sve dileme o sukobu sa kapitenom
Večernje novosti 09.12.2022
KRISTIJANO RONALDO je ovih dana u centru pažnje fudbalske javnosti. Pele je u teškom stanju, Maroko je senzacionalni četvrtfinalista Mundijala, Luis Enrike nije više selektor Španije, Mbape i LJoris obaraju rekorde, ali Portugalac je tema broj jedan… »
SP U KATARU Santoš: Vreme je da Ronalda ostavite na miru
Dnevnik 09.12.2022
DOHA: Ronaldo mi nikada nije rekao da želi da napusti reprezentaciju i mislim da je krajnje vreme da prestanemo sa polemikom, izjavio je danas selektor Portugala Fernando Santoš. Selektor Portugala je potvrdio informacije koje je juče objavio Fudbalski… »
Rekao sam mu - slušaj, nećeš igrati! Santoš otkrio detalje razgovora sa Ronaldom: Nije bio srećan, evo šta me je pitao!
Kurir 09.12.2022
Selektor reprezentacije Portugala, Fernando Santoš, rešio je da stavi tačku na na brojne spekulacije o Kristijanu Ronaldu. Portugalski mediji objavili su da je slavni as pretio da će napustiti Svetsko prvenstvo zbog odluke selektora da ga ne stavi u… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom osam godina od ubistva Olivera Ivanovića
Telegraf pre 13 minutajoš 16 povezanih
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 24 minutajoš 16 povezanih
UN traže deeskalaciju u Iranu, Teheran otkazao 800 pogubljenja posle upozorenja Trampa
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih
Sijarto: Rafinerija u Pančevu je ključna, povećanje udela Srbije u NIS-u matematički moguće
RTV pre 49 minutajoš 13 povezanih