Повезане вести
Оставите Роналда на миру! Селектор Португала Сантош разрешио све дилеме о сукобу са капитеном
Вечерње новости 09.12.2022
КРИСТИЈАНО РОНАЛДО је ових дана у центру пажње фудбалске јавности. Пеле је у тешком стању, Мароко је сензационални четвртфиналиста Мундијала, Луис Енрике није више селектор Шпаније, Мбапе и Љорис обарају рекорде, али… »
СП У КАТАРУ Сантош: Време је да Роналда оставите на миру
Дневник 09.12.2022
ДОХА: Роналдо ми никада није рекао да жели да напусти репрезентацију и мислим да је крајње време да престанемо са полемиком, изјавио је данас селектор Португала Фернандо Сантош. Селектор Португала је потврдио информације које је… »
Рекао сам му - слушај, нећеш играти! Сантош открио детаље разговора са Роналдом: Није био срећан, ево шта ме је питао!
Курир 09.12.2022
Селектор репрезентације Португала, Фернандо Сантош, решио је да стави тачку на на бројне спекулације о Кристијану Роналду. Португалски медији објавили су да је славни ас претио да ће напустити Светско првенство због одлуке… »
Вести дана »
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 9 минутајош 5 повезаних
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 44 минутајош 6 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 24 минутајош 4 повезане