Povezane vesti
Ostavite Ronalda na miru! Selektor Portugala Santoš razrešio sve dileme o sukobu sa kapitenom
Večernje novosti 09.12.2022
KRISTIJANO RONALDO je ovih dana u centru pažnje fudbalske javnosti. Pele je u teškom stanju, Maroko je senzacionalni četvrtfinalista Mundijala, Luis Enrike nije više selektor Španije, Mbape i LJoris obaraju rekorde, ali Portugalac je tema broj jedan… »
SP U KATARU Santoš: Vreme je da Ronalda ostavite na miru
Dnevnik 09.12.2022
DOHA: Ronaldo mi nikada nije rekao da želi da napusti reprezentaciju i mislim da je krajnje vreme da prestanemo sa polemikom, izjavio je danas selektor Portugala Fernando Santoš. Selektor Portugala je potvrdio informacije koje je juče objavio Fudbalski… »
Rekao sam mu - slušaj, nećeš igrati! Santoš otkrio detalje razgovora sa Ronaldom: Nije bio srećan, evo šta me je pitao!
Kurir 09.12.2022
Selektor reprezentacije Portugala, Fernando Santoš, rešio je da stavi tačku na na brojne spekulacije o Kristijanu Ronaldu. Portugalski mediji objavili su da je slavni as pretio da će napustiti Svetsko prvenstvo zbog odluke selektora da ga ne stavi u… »
Vesti dana »
Stefanović (SSP): Hapšenje Milića slom države i brisanje granice sa kriminalom
Radio sto plus pre 25 minutajoš 43 povezane
„Susret sa Sijem jedan od najvažnijih“ Vladimir Putin doputovao u dvodnevnu posetu Pekingu
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
(Foto) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske: Prelaz Gradiška zatvoren, saobraćaj preko nove lokacije
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 49 povezanih
Persijski zaliv na ivici nove eksplozije, da li "paks pakistana" može da zaseni američki mir na Bliskom istoku
RTS pre 3 satajoš 32 povezane
Šestorica fudbalera Crvene zvezde u idealnom timu Super lige Srbije
Radio sto plus pre 55 minutajoš 43 povezane