Povezane vesti

VIDEO Nejmar magijom bacio navijače u trans, gol Brazila kao na igrici

VIDEO Nejmar magijom bacio navijače u trans, gol Brazila kao na igrici

Nova 09.12.2022
Kakav potez zvezde Brazila. Reprezentacija Brazila je dugo obilazila oko gola Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala i konačno posle neverovatne akcije uspela da slomi otpor rivala. U meču punom žestokih duela, Brazil je uspeo da stvori nekoliko šansi… »
Bez pobednika posle 90 minuta: Hrvati i Brazilci nastavljaju borbu u produžecima! (foto)

Bez pobednika posle 90 minuta: Hrvati i Brazilci nastavljaju borbu u produžecima! (foto)

Hot sport 09.12.2022
Gladijatorska bitka u Kataru! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo… »
Maestralna akcija brazilaca: Magični Nejmar pogodio za vođstvo u finišu prvog produžetka! (video)

Maestralna akcija brazilaca: Magični Nejmar pogodio za vođstvo u finišu prvog produžetka! (video)

Hot sport 09.12.2022
Odbarana Hrvatske je kapitulirala! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske… »
Petković pogodio za izjednačenje: Napadač Dinama postigao gol karijere! (video)

Petković pogodio za izjednačenje: Napadač Dinama postigao gol karijere! (video)

Hot sport 09.12.2022
Kakva drama u Kataru! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na… »
Prepotentni Brazilci nemoćni u prvom poluvremenu: Hrvatska je tvrd orah za Nejmara i družinu! (foto) (video)

Prepotentni Brazilci nemoćni u prvom poluvremenu: Hrvatska je tvrd orah za Nejmara i družinu! (foto) (video)

Hot sport 09.12.2022
Bez pogodaka u Dohi! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, počelo je prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na… »

Vesti dana »