Povezane vesti
VIDEO Nejmar magijom bacio navijače u trans, gol Brazila kao na igrici
Nova 09.12.2022
Kakav potez zvezde Brazila. Reprezentacija Brazila je dugo obilazila oko gola Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala i konačno posle neverovatne akcije uspela da slomi otpor rivala. U meču punom žestokih duela, Brazil je uspeo da stvori nekoliko šansi… »
Bez pobednika posle 90 minuta: Hrvati i Brazilci nastavljaju borbu u produžecima! (foto)
Hot sport 09.12.2022
Gladijatorska bitka u Kataru! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo… »
Maestralna akcija brazilaca: Magični Nejmar pogodio za vođstvo u finišu prvog produžetka! (video)
Hot sport 09.12.2022
Odbarana Hrvatske je kapitulirala! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske… »
Petković pogodio za izjednačenje: Napadač Dinama postigao gol karijere! (video)
Hot sport 09.12.2022
Kakva drama u Kataru! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na… »
Prepotentni Brazilci nemoćni u prvom poluvremenu: Hrvatska je tvrd orah za Nejmara i družinu! (foto) (video)
Hot sport 09.12.2022
Bez pogodaka u Dohi! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, počelo je prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na… »
Vesti dana »
BLOG: Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice
N1 Info pre 23 minutajoš 140 povezanih
“Neka odgovorni kažu javno ko je dozvolio da se nadstrešnica dodatno optereti“
Morava info pre 3 satajoš 9 povezanih
Potresne reči majke devojke koja je stradala u Novom Sadu: „Prerano vas uze Bog, anđeli moji, Čekajte me!“
Nova pre 23 minutajoš 92 povezane