Повезане вести
ВИДЕО Нејмар магијом бацио навијаче у транс, гол Бразила као на игрици
Нова 09.12.2022
Какав потез звезде Бразила. Репрезентација Бразила је дуго обилазила око гола Хрватске у четвртфиналу Мундијала и коначно после невероватне акције успела да сломи отпор ривала. У мечу пуном жестоких дуела, Бразил је успео да… »
Без победника после 90 минута: Хрвати и Бразилци настављају борбу у продужецима! (фото)
Хот спорт 09.12.2022
Гладијаторска битка у Катару! На ‘Едуцатион Цити‘ стадиону, који се како и сам назив каже налази у делу грана намењеном за образовне институције у Ал Рајану, игра се прво четвртфинале на Светском првенству. Арбитар Мајкл Оливер… »
Маестрална акција бразилаца: Магични Нејмар погодио за вођство у финишу првог продужетка! (видео)
Хот спорт 09.12.2022
Одбарана Хрватске је капитулирала! На ‘Едуцатион Цити‘ стадиону, који се како и сам назив каже налази у делу грана намењеном за образовне институције у Ал Рајану, игра се прво четвртфинале на Светском првенству. Арбитар Мајкл… »
Петковић погодио за изједначење: Нападач Динама постигао гол каријере! (видео)
Хот спорт 09.12.2022
Каква драма у Катару! На ‘Едуцатион Цити‘ стадиону, који се како и сам назив каже налази у делу грана намењеном за образовне институције у Ал Рајану, игра се прво четвртфинале на Светском првенству. Арбитар Мајкл Оливер, из… »
Препотентни Бразилци немоћни у првом полувремену: Хрватска је тврд орах за Нејмара и дружину! (фото) (видео)
Хот спорт 09.12.2022
Без погодака у Дохи! На ‘Едуцатион Цити‘ стадиону, који се како и сам назив каже налази у делу грана намењеном за образовне институције у Ал Рајану, почело је прво четвртфинале на Светском првенству. Арбитар Мајкл Оливер, из… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 40 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 40 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 0 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних