Povezane vesti
VIDEO Nejmar magijom bacio navijače u trans, gol Brazila kao na igrici
Nova 09.12.2022
Kakav potez zvezde Brazila. Reprezentacija Brazila je dugo obilazila oko gola Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala i konačno posle neverovatne akcije uspela da slomi otpor rivala. U meču punom žestokih duela, Brazil je uspeo da stvori nekoliko šansi, ali je… »
Bez pobednika posle 90 minuta: Hrvati i Brazilci nastavljaju borbu u produžecima! (foto)
Hot sport 09.12.2022
Gladijatorska bitka u Kataru! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na… »
Maestralna akcija brazilaca: Magični Nejmar pogodio za vođstvo u finišu prvog produžetka! (video)
Hot sport 09.12.2022
Odbarana Hrvatske je kapitulirala! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo… »
Petković pogodio za izjednačenje: Napadač Dinama postigao gol karijere! (video)
Hot sport 09.12.2022
Kakva drama u Kataru! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, igra se prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na teren… »
Prepotentni Brazilci nemoćni u prvom poluvremenu: Hrvatska je tvrd orah za Nejmara i družinu! (foto) (video)
Hot sport 09.12.2022
Bez pogodaka u Dohi! Na ‘Education City‘ stadionu, koji se kako i sam naziv kaže nalazi u delu grana namenjenom za obrazovne institucije u Al Rajanu, počelo je prvo četvrtfinale na Svetskom prvenstvu. Arbitar Majkl Oliver, iz Engleske, izveo je na teren… »
Vesti dana »
Udruženje prevoznika robe u međunarodnom drumskom saobraćaju: Danas u podne prekid drumskog teretnog transporta preko graničnih prelaza sa zemljama Šengena
Plus online pre 59 minutajoš 44 povezane
Zlato na novom istorijskom rekordu od 5.100 dolara za uncu, oprez na evropskim berzama
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Stiže nam oblačno vreme sa jakim padavinama: Nova prognoza RHMZ-a, moguć je i sneg
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Rođena u Moskvi, igra za drugu reprezentaciju: Jelenu u Melburnu pitali zašto se odrekla Rusije
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih