Povezane vesti

Nejmar: Psihološki sam uništen posle eliminacije, ovo će boleti dugo, dugo

Nejmar: Psihološki sam uništen posle eliminacije, ovo će boleti dugo, dugo

Radio 021 10.12.2022
Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar rekao je da je "psihološki uništen", dan posle eliminacije sa Svetskog prvenstva porazom od Hrvatske posle jedanaesteraca. "Psihološki sam uništen. Ovo je sigurno poraz koji me najviše boli, zbog koga sam… »
"Uništen sam, paralizovan": Bolno obraćanje Nejmara nakon meča Hrvatska - Brazil

"Uništen sam, paralizovan": Bolno obraćanje Nejmara nakon meča Hrvatska - Brazil

Večernje novosti 10.12.2022
FUDBALSKA reprezentacija Brazila doživela je bolnu eliminaciju sa Svetskog prvenstva u Kataru. Nakon što je Hrvatska bila bolja u penal seriji, obratio se i strelac jedinog gola za karioke juče, i zvezda ove reprezentacije - Nejmar. FOTO: Tanjug/AP -… »
Hrvati totalno slomili Nejmara: „Uništen sam, paralizovali su me“

Hrvati totalno slomili Nejmara: „Uništen sam, paralizovali su me“

Nova 10.12.2022
Brazilski fudbaler Nejmar sabrao je utiske posle teškog poraza u četvrtfinalu Mundijala. Brazil je ispao od Hrvatske na penale, iako je od poslednjeg minuta prvog produžetka vodio sa 1:0. Jedini gol u tom delu meča postigao je upravo Nejmar, posle… »
Hrvati mu uručili otkaz - Brazil više nema selektora: Tite odmah posle meča dao otkaz, trojica čekaju njegov posao!

Hrvati mu uručili otkaz - Brazil više nema selektora: Tite odmah posle meča dao otkaz, trojica čekaju njegov posao!

Mondo 10.12.2022
Brazil je ispao sa Svetskog prvenstva, a Tite je dobio otkaz! Brazil je ispao sa Svetskog prvenstva, a Tite je dobio otkaz! Hrvatska je šokirala Brazil i uspela u onome što je htela! "Oterali" su meč do penala, iako im je Nejmar dao gol na samom isteku… »
Argentinci se radovali više od Hrvata: Pogledajte koliko su "gaučosi" bili oduševljeni kada su saznali rezultat meča…

Argentinci se radovali više od Hrvata: Pogledajte koliko su "gaučosi" bili oduševljeni kada su saznali rezultat meča…

Večernje novosti 09.12.2022
HRVATSKA reprezentacija napravila je veliko čudo i u četvrtfinalu Svetskog prvenstva eliminisala prvog favorita za osvajanje Mundijala, reprezentaciju Brazila. FOTO: AP/Tanjug Nakon toga krenulo je veliko slavlje reprezentativaca Hrvatske, ali i… »
Hrvati mu došli glave: Pala je žrtva mundijalskog kraha! Meč Hrvatska - Brazil je poslednji za njega

Hrvati mu došli glave: Pala je žrtva mundijalskog kraha! Meč Hrvatska - Brazil je poslednji za njega

Večernje novosti 09.12.2022
PALA i i prva žrtva mundijalske tragedije "karioka". FOTO: Tanjug/AP Iako su bili favoriti za osvajanje, Brazil je svoj kraj na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu dočekao u četvrtfinalu, a kobna je bila Hrvatska. FOTO: AP/Tanjug Po završetku meča… »

Vesti dana »