Повезане вести

Нејмар: Психолошки сам уништен после елиминације, ово ће болети дуго, дуго

Нејмар: Психолошки сам уништен после елиминације, ово ће болети дуго, дуго

Радио 021 10.12.2022
Бразилски фудбалски репрезентативац Нејмар рекао је да је "психолошки уништен", дан после елиминације са Светског првенства поразом од Хрватске после једанаестераца. "Психолошки сам уништен. Ово је сигурно пораз који ме највише… »
"Уништен сам, парализован": Болно обраћање Нејмара након меча Хрватска - Бразил

"Уништен сам, парализован": Болно обраћање Нејмара након меча Хрватска - Бразил

Вечерње новости 10.12.2022
ФУДБАЛСКА репрезентација Бразила доживела је болну елиминацију са Светског првенства у Катару. Након што је Хрватска била боља у пенал серији, обратио се и стрелац јединог гола за кариоке јуче, и звезда ове репрезентације -… »
Хрвати тотално сломили Нејмара: „Уништен сам, парализовали су ме“

Хрвати тотално сломили Нејмара: „Уништен сам, парализовали су ме“

Нова 10.12.2022
Бразилски фудбалер Нејмар сабрао је утиске после тешког пораза у четвртфиналу Мундијала. Бразил је испао од Хрватске на пенале, иако је од последњег минута првог продужетка водио са 1:0. Једини гол у том делу меча постигао је… »
Хрвати му уручили отказ - Бразил више нема селектора: Тите одмах после меча дао отказ, тројица чекају његов посао!

Хрвати му уручили отказ - Бразил више нема селектора: Тите одмах после меча дао отказ, тројица чекају његов посао!

Мондо 10.12.2022
Бразил је испао са Светског првенства, а Тите је добио отказ! Бразил је испао са Светског првенства, а Тите је добио отказ! Хрватска је шокирала Бразил и успела у ономе што је хтела! "Отерали" су меч до пенала, иако им је Нејмар… »
Аргентинци се радовали више од Хрвата: Погледајте колико су "гаучоси" били одушевљени када су сазнали резултат меча Хрватска…

Аргентинци се радовали више од Хрвата: Погледајте колико су "гаучоси" били одушевљени када су сазнали резултат меча Хрватска…

Вечерње новости 09.12.2022
ХРВАТСКА репрезентација направила је велико чудо и у четвртфиналу Светског првенства елиминисала првог фаворита за освајање Мундијала, репрезентацију Бразила. ФОТО: АП/Тањуг Након тога кренуло је велико славље репрезентативаца… »
Хрвати му дошли главе: Пала је жртва мундијалског краха! Меч Хрватска - Бразил је последњи за њега

Хрвати му дошли главе: Пала је жртва мундијалског краха! Меч Хрватска - Бразил је последњи за њега

Вечерње новости 09.12.2022
ПАЛА и и прва жртва мундијалске трагедије "кариока". ФОТО: Тањуг/АП Иако су били фаворити за освајање, Бразил је свој крај на овогодишњем Светском првенству дочекао у четвртфиналу, а кобна је била Хрватска. ФОТО: АП/Тањуг По… »

Вести дана »