Povezane vesti
Najtužniji apel porodice preminulog Davida Petrovića: "Nemamo novca da ga sahranimo"
Telegraf 10.12.2022
Dinarski račun: 160600000148063371. Desetogodišnji David Petrović koji se kao lav borio protiv leukemije, danas je preminuo. Iz porodice Petrović stiže novi, najtužniji apel do sada. Kako su nam rekli, oni nemaju novca da sahrane svog Davida. Podsetimo… »
Borio se kao lav: Preminuo desetogodišnji David Petrović nakon borbe sa leukemijom, nije dočekao novu transplantaciju
Nova 10.12.2022
Desetogodišnji David Petrović koji se kao lav borio protiv leukemije, preminuo je pre pola sata, potvrdio je njegov otac za Telegraf.rs. „Upravo mi je žena javila da je David preminuo“ – kroz suze nam je saopštio otac Danijel. Ovaj hrabri dečak već je… »
Srbija plače: Mali David (10) se borio kao lav sa opakom bolešću, a sada je njegov otac objavio najtužniju vest
Blic 10.12.2022
Desetogodišnji David Petrović koji se kao lav borio protiv leukemije, preminuo je pre pola sata, potvrdio je njegov otac za Telegraf.rs. „Upravo mi je žena javila da je David preminuo“ – kroz suze nam je saopštio otac Danijel. Ovaj hrabri dečak već je… »
Preminuo desetogodišnji David Petrović: Borio se kao lav sa leukemijom, nije uspeo da dobije poslednju bitku
Telegraf 10.12.2022
Dečak je preminuo pre pola sata u Turskoj. Desetogodišnji David Petrović koji se kao lav borio protiv leukemije, preminuo je pre pola sata, potvrdio je njegov otac za Telegraf.rs. - Upravo mi je žena javila da je David preminuo - kroz suze nam je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana