Повезане вести
Боже, имам 28 година, али... Водитељ Задруге у болници, открио како се осећа - "Баш сам гадно награбусио"
Мондо 10.12.2022
Водитељ Задруге Дарко Танасијевић синоћ је смештен у болницу и прима инфузију, а открио је ко му је највећа подршка. Водитељ Задруге Дарко Танасијевић синоћ је смештен у болницу и прима инфузију, а открио је ко му је највећа… »
"Гадно сам награбусио": Водитељ Задруге завршио у болници: "Боже, имам 28 година, али..."
Блиц 10.12.2022
Један од водитеља ријалити програма "Задруга" Дарко Танасијевић протеклих дана имао је здравствених проблема, а синоћ је смештен и у болницу. Дарко је јуче објавио слику из болнице, на којој се види како прима инфузију, што је… »
Боже имам 28 година... Водитељ ријалити програма "Задруга" хитно хоспитализован! (фото)
Ало 10.12.2022
Дарко се огласио, и открио да је данима лоше. Дарко Танасијевић, један од водитеља ријалити програма "Задруга", протеклих дана имао је здравствених проблема, а синоћ је смештен и у болницу Дарко је, како се сазнаје од извора… »
Вести дана »
„Један од најхладнијих тренутака којих се сећам“: Вилдоза се присетио првог евролигашког вечитог дербија, па открио невероватне детаље!
Хот спорт пре 23 минутајош 56 повезаних
(Видео) Џокер поново звезда вечери: Дабл-дабл Јокића за победу Денвера у Сакраменту
Дневник пре 1 сатјош 45 повезаних
Вучић обилази касарну и шаље поруку: Већи прилив војника, имамо веома моћно оружје које нас штити од удара агресора
Правда пре 38 минутајош 14 повезаних
Министарка: Приоритети за развој енергетског сектора-диверсификација извора и рута снабдевања
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 15 повезаних