Povezane vesti
Oglasio se direktor škole u Rakovici gde je učenik nožem otimao pare đacima: Evo šta je poručio!
Kurir 10.12.2022
Direktor Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici Stanislav Stevuljević kaže za Kurir da je dečak u toaletu pokušao da otme novac deci, a da je njega o tome obavestio školski psiholog. - Sedmaci su otišli kod psihologa i on je pozvao mene. Ja sam… »
Učenik (14) kaišem pretukao dva druga, pa izvadio nož: Detalji jezivog vršnjačkog nasilja u Beogradu
Telegraf 10.12.2022
M.P. je u toaletu škole maltretirao đake sedmog razreda i tražio im novac. M. P. (14) učenik osmog razreda u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Rakovici u petak je kaišem pretukao dva druga, a na jednog čak nasrnuo nožem tražeći od njih novac. Ovu… »
Dokle?! Novo vršnjačko nasilje u Beogradu: Osnovac kaišem udarao mlađe đake, pa izvukao nož i pretio da će pobiti i njih…
Blic 10.12.2022
U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u beogradskom naselju Rakovica, u petak u prepodnevnoj smeni dogodio se još jedan slučaj vršnjačkog nasilja, a morala je da interveniše i policija. Kako "Blic" saznaje, školski policajac je u petak oko 12.40 časova… »
Novi skandal u beogradskoj školi! Osmak napao nožem učenika sedmog razreda, pretio da će mu pobiti porodicu!
Mondo 10.12.2022
U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u beogradskom naselju Rakovica se desio jeziv slučaj vršnjačkog nasilja! U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u beogradskom naselju Rakovica se desio jeziv slučaj vršnjačkog nasilja! U Osnovnoj školi “Nikola Tesla”… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana