Повезане вести
Психијатар ми је помогао! Признао да се никада неће помирити с Јованом и проговорио о пороцима: Не желим да их оставим!
Мондо 10.12.2022
Певач Владан Савић из Магла бенда открио је ко му је помогао да преброди тежак период и проговорио о пороцима. Певач Владан Савић из Магла бенда открио је ко му је помогао да преброди тежак период и проговорио о пороцима. Владан… »
Након болног развода одао се пороцима: Фронтмен Магла бенда спас тражио код психијатра
Нова 10.12.2022
"Магла бенд" промовисао је три нове песме, за које фронтмен ове групе каже да су његове аутобиографске. Владан Савић прокоментарисао је какав однос има према пороцима. „Није то било опијање у некој количини, цигарете нисам… »
"Психијатар ми помаже": Владан из "Магла бенда" се растао од жене, а сад је проговорио о борби са пороком: "Надам се да ће ми…
Блиц 10.12.2022
Владан Савић из "Магла бенда" недавно се растао од невенчање супруге Јоване Јоцић, са којом има ћеркицу Анђелију, а сад је открио да ли су песме његове групе биографске. - Нису у потпуности аутобиографске, али један од момената… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 34 минутајош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 24 минутајош 1 повезана
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 29 минутајош 2 повезане