Povezane vesti
But: Poželeo sam sreću Grajnerovoj prilikom razmene
Politika 10.12.2022
MOSKVA - Viktor But, trgovac oružjem oslobođen u razmeni zatvorenika za američku košarkašicu Britni Grajner, rekao je danas da joj je poželeo sreću u Abu Dabiju gde su razmenjeni. „Poželeo sam joj sreću, čak mi je pružila ruku”, kazao je… »
Oslobođeni ruski trgovac oružjem podržao ofanzivu na Ukrajinu
Novi magazin 10.12.2022
Ruski trgovac oružjem Viktor But, pušten na slobodu tokom razmene sa Vašingtonom za američku košarkašicu Britni Grajner (Brittney Griner), izrazio je danas podršku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ofanzivi u Ukrajini. But je u intervjuu za… »
Viktor But podržao napad na Ukrajinu: Uvek sam imao Putinovu sliku u ćeliji
N1 Info 10.12.2022
Ruski trgovac oružjem Viktor But, pušten na slobodu tokom razmene sa Vašingtonom za američku košarkašicu Britni Grajner, izrazio je podršku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ofanzivi u Ukrajini. But je u intervjuu za rusku medijsku kuću RT… »
But nakon razmene u Abu Dabiju: Poželeo sam sreću Britni Grajner, rukovali smo se
Euronews 10.12.2022
Viktor But, trgovac oružjem oslobođen u razmeni zatvorenika za američku košarkašicu Britni Grajner, rekao je danas da joj je poželeo sreću u Abu Dabiju gde su razmenjeni. "Poželeo sam joj sreću, čak mi je pružila ruku", kazao je But u u… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane