Povezane vesti
But: Poželeo sam sreću Grajnerovoj prilikom razmene
Politika 10.12.2022
MOSKVA - Viktor But, trgovac oružjem oslobođen u razmeni zatvorenika za američku košarkašicu Britni Grajner, rekao je danas da joj je poželeo sreću u Abu Dabiju gde su razmenjeni. „Poželeo sam joj sreću, čak mi je pružila ruku”, kazao je But u u… »
Oslobođeni ruski trgovac oružjem podržao ofanzivu na Ukrajinu
Novi magazin 10.12.2022
Ruski trgovac oružjem Viktor But, pušten na slobodu tokom razmene sa Vašingtonom za američku košarkašicu Britni Grajner (Brittney Griner), izrazio je danas podršku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ofanzivi u Ukrajini. But je u intervjuu za rusku… »
Viktor But podržao napad na Ukrajinu: Uvek sam imao Putinovu sliku u ćeliji
N1 Info 10.12.2022
Ruski trgovac oružjem Viktor But, pušten na slobodu tokom razmene sa Vašingtonom za američku košarkašicu Britni Grajner, izrazio je podršku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ofanzivi u Ukrajini. But je u intervjuu za rusku medijsku kuću RT rekao da… »
But nakon razmene u Abu Dabiju: Poželeo sam sreću Britni Grajner, rukovali smo se
Euronews 10.12.2022
Viktor But, trgovac oružjem oslobođen u razmeni zatvorenika za američku košarkašicu Britni Grajner, rekao je danas da joj je poželeo sreću u Abu Dabiju gde su razmenjeni. "Poželeo sam joj sreću, čak mi je pružila ruku", kazao je But u u intervjuu za… »
Vesti dana »
Eskalacija ne jenjava: Izrael gađao Bejrut - žestoko i u Kataru i Iraku
Pravda pre 13 minutajoš 56 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 14 minutajoš 78 povezanih
LSV: Sramota je biti Nemanja Zavišić, a sramota je i ćutati na izliv mržnje
Radio 021 pre 8 satijoš 24 povezane
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih
Stojmenović: „Gradonačelnik preti najugroženijima umesto da obezbedi sredstva za Svratište i Apoteku Beograd“
Serbian News Media pre 49 minutajoš 20 povezanih