Повезане вести
Капитен Португала критиковао судију после пораза од Марока
Радио сто плус 10.12.2022
“Судија је дао само осам минута надокнаде времена, а ми нисмо играли, уопште се није играло у другом полувремену. Једина екипа која је хтела да игра фудбал смо били ми”, рекао је Пепе за португалски канал Сик Нотисијас. Португал… »
Пепе потпунио побеснео после елиминације са мундијала Могу да се кладим да ће Аргентина бити шампион (видео)
Ало 10.12.2022
Португал је поражен у четвртфиналу Светског првенства у Катару од Марока, резултатом 1:0, а није много времена прошло док нису нашли кривца за испадање. Дефанзивац Португалаца, Пепе, након утакмице је уперио прст у судију из… »
Нека сада дају титулу аргентини! Португалци бесни због арбитра - "Је**ш њих, зар баш он да нам суди у Катару?"
Мондо 10.12.2022
Португалци веома љути због делегирања Аргентинца да суди њихов меч у четвртфиналу Светског првенства у Катару. Португалци веома љути због делегирања Аргентинца да суди њихов меч у четвртфиналу Светског првенства у Катару… »
Пепе већ нашао кривца за пораз: "Све се ради да Аргентина буде шампион..."
Вечерње новости 10.12.2022
ФУДБАЛЕРИ Португалије поражени су од Марока 1:0 и тако у четвртвиналу завршили су учешће на Мундијалу у Катару. Тањуг/АП Један од најискуснијих фудбалера "Селецаа" је играч Портоа Пепе, а некадашњи играч Реал Мадрида нашао је… »
Вести дана »
Потрага на Јадрану: Португалка преживела осам сати у мору, спасен још један мушкарац, трага се за још два путника
РТВ пре 1 сатјош 29 повезаних
Вучић посетио Рашковића: Рекао сам му да га цела Србија бескрајно воли
Еуроневс пре 9 минутајош 41 повезана
Србин који је брутално претучен на КиМ пребачен у Ургентни центар; Куртијева полиција му нанела тешке повреде
Б92 пре 1 сатјош 36 повезаних