Povezane vesti

Pronađena nestala devojčica Dejana

Pronađena nestala devojčica Dejana

NoviSad.com 11.12.2022
Novi Sad – Učenica osmog razreda Osnovne škole „Dušan Radović“, četrnaestogodišnja Dejana Dragojlović, koja je nestala u četvrak, pronađena je. To je potvrdio nastavnik Alfred Kelemen koji je inicijalno objavio informaciju da je dete… »
Nestala 14-godišnjakinja iz Novog Sada

Nestala 14-godišnjakinja iz Novog Sada

Moj Novi Sad 11.12.2022
Učenica osmog razreda Osnovne škole "Dušan Radović" Dejana Dragojlović (14) nestala je u četvrtak u Novom Sadu. Informaciju o nestanku Dejane Dragojlović na društvenim mrežama podelio je njen nastavnik Alfred Kelemen, a slučaj je prijavljen I… »
Pronađena devojčica koja je nestala u četvrtak

Pronađena devojčica koja je nestala u četvrtak

Moj Novi Sad 11.12.2022
Nestala devojčica Dejana Dragojlović je pronađena. Dejana Dragojlović koja je nestala u četvrtak, danas je pronađena. To je objavio njen nastavnik Alfred Kelemen, koji je i oglasio na društvenim mrežama kada je devojčica nestala. – Upravo sam… »
Pronađena nestala 14-godišnja devojčica iz Novog Sada

Pronađena nestala 14-godišnja devojčica iz Novog Sada

Luftika 11.12.2022
Dejana Dragojlović koja je nestala u četvrtak (8. decembar), danas je pronađena. To je objavio njen nastavnik Alfred Kelemen, koji je i oglasio na društvenim mrežama kada je devojčica nestala. – Upravo sam dobio lepe vesti!! Dejana je pronađena… »
Nestala učenica osmog razreda iz Novog Sada: Da li ste videli Dejanu? (FOTO)

Nestala učenica osmog razreda iz Novog Sada: Da li ste videli Dejanu? (FOTO)

Luftika 11.12.2022
Učenica osmog razreda Osnovne škole „Dušan Radović“, četrnaestogodišnja Dejana Dragojlović, nestala je u četvrtak u Novom Sadu. Nestanak devojčice je prijavljen policiji, a informaciju o njenom nestanku na društvenim mrežama podelio je njen… »

Vesti dana »