Povezane vesti

Bestidne izmišljotine "policije" lažne države Maltretirali Srbina na Gazivodama, a evo šta sada kažu

Bestidne izmišljotine "policije" lažne države Maltretirali Srbina na Gazivodama, a evo šta sada kažu

Alo 11.12.2022
Tzv. kosovska "policija" tvrdi da su neistinite tvrdnje pojedinih srpskih medija, kao i izjava direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića da su specijalne jedinice Rosu u Gazivodama maltretirale Srbina zaposlenog na brani, prenosi Gazeta Blic. Srbin… »
Uperili su pušku u mene i pocepali srpsku zastavu: Kako je izgledao upad Rosu na Gazivode

Uperili su pušku u mene i pocepali srpsku zastavu: Kako je izgledao upad Rosu na Gazivode

Sputnik 11.12.2022
Uperili su puške u mene, ispitivali me i iscepali srpsku zastavu, a onda me oterali, ispričao je radnik V. K. koji je na brani zatekao pripadnike prištinskih specijalnih jedinica Rosu. On kaže da je na Gazivode otišao da izmeri nivo vode nakon… »
Pripadnici Rosu na Gazivodama! Radnik na brani: Uperili pušku u mene i pocepali zastavu

Pripadnici Rosu na Gazivodama! Radnik na brani: Uperili pušku u mene i pocepali zastavu

IndeksOnline 11.12.2022
BEOGRAD – Pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije Rosu upali su danas pod punim naoružanjem i blindiranim vozilima u objekat velike brane na jezeru Gazivode, prenose mediji. Oni su sa dugim cevima i oklopnim vozilima tamo zatekli čuvara koji… »
Radnik V. K. O upadu ROSU Uperili su puške u mene i pitali me "da li je ovo Kosovo ili Srbija", a onda pocepali zastavu!

Radnik V. K. O upadu ROSU Uperili su puške u mene i pitali me "da li je ovo Kosovo ili Srbija", a onda pocepali zastavu!

Alo 11.12.2022
Pripadnici specijalnih Kurtjevih jedinica Rosu upali su malopre pod punim naoružanjem i blindiranim vozilima u objekat velike brane na jezeru Gazivode. Otišao sam na veliku branu na Gazivode da izmerim nivo vode zbog kiše, kada sam video četiri pet… »

Vesti dana »