Povezane vesti
Bestidne izmišljotine "policije" lažne države Maltretirali Srbina na Gazivodama, a evo šta sada kažu
Alo 11.12.2022
Tzv. kosovska "policija" tvrdi da su neistinite tvrdnje pojedinih srpskih medija, kao i izjava direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića da su specijalne jedinice Rosu u Gazivodama maltretirale Srbina zaposlenog na brani, prenosi Gazeta Blic. Srbin… »
Pripadnici Rosu na Gazivodama! Radnik na brani: Uperili pušku u mene i pocepali zastavu
IndeksOnline 11.12.2022
BEOGRAD – Pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije Rosu upali su danas pod punim naoružanjem i blindiranim vozilima u objekat velike brane na jezeru Gazivode, prenose mediji. Oni su sa dugim cevima i oklopnim vozilima tamo zatekli čuvara koji… »
Uperili su pušku u mene i pocepali srpsku zastavu: Kako je izgledao upad Rosu na Gazivode
Sputnik 11.12.2022
Uperili su puške u mene, ispitivali me i iscepali srpsku zastavu, a onda me oterali, ispričao je radnik V. K. koji je na brani zatekao pripadnike prištinskih specijalnih jedinica Rosu. On kaže da je na Gazivode otišao da izmeri nivo vode nakon obilnih… »
Radnik V. K. O upadu ROSU Uperili su puške u mene i pitali me "da li je ovo Kosovo ili Srbija", a onda pocepali zastavu!
Alo 11.12.2022
Pripadnici specijalnih Kurtjevih jedinica Rosu upali su malopre pod punim naoružanjem i blindiranim vozilima u objekat velike brane na jezeru Gazivode. Otišao sam na veliku branu na Gazivode da izmerim nivo vode zbog kiše, kada sam video četiri pet… »
Vesti dana »

Trampove „istorijske carine“ za desetina država stupile na snagu: Srbija u vrhu liste sa jednom od najvećih stopa
Nova pre 24 minutajoš 41 povezana

Marko Đurić u Vašingtonu razgovarao sa Rubiom o početku strateškog dijaloga Srbije i SAD
Nedeljnik pre 19 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza: Od 27 do 31 stepen, prepodne oblačno, popodne sunčano
Serbian News Media pre 3 minutajoš 16 povezanih

Prevrnuo se kombi Amadeus benda, svi članovi su bili unutra
Vesti online pre 9 minutajoš 14 povezanih

Partizanov najveći ispit, sada je pravo vreme da neko postane heroj
Nova pre 8 minutajoš 15 povezanih