Повезане вести
Карлеуша показала свој јеловник, па открила да уместо вежбања за мишиће користи необично помагало
Нова 11.12.2022
Певачица је неколико пута имала проблеме са вишком килограма. Карлеуша је и сама увек говорила о томе. „Никад дебља нисам била! Ево сад ћу јавно да признам, немам проблем с тим. Имам 75 килограма“, рекла је певачица једном… »
Ово је јеловник Јелене карлеуше: Показала шта доручкује, пије 3 литра воде дневно, а ова намирница јој замењује месо
Курир 11.12.2022
Јелена Карлеуша од почетка каријере осећа се врло самопоуздано и опуштено у провокативним костимима које носи сцени. Како је и сама једном приликом признала, имала је пре неколико година проблема с вишком килограма. - Никад… »
Вести дана »
Приказ нових средстава ВС на аеродрому Батајница, присуствује председник Вучић
РТВ пре 19 минутајош 28 повезаних
МУП: Претакање амонијака успешно извршено, око поноћи исцурио из хладњаче у Гучи
Недељник пре 4 минутајош 35 повезаних
У Србији данас сунчано и веома топло до 39 степени, средином седмице пад температуре
Инсајдер пре 1 сатјош 24 повезане
"Мало ми је непријатно кад ме то питате": Скалони свима признао шта му је Меси наредио пре меча
Мондо пре 9 минутајош 32 повезане
Познато је и ко је најгори тим на овом Мундијалу: Одговор ће вас можда и изненадити!
Хот спорт пре 24 минутајош 50 повезаних