Povezane vesti
Slagala sam ih da sam punoletna, nisam birala sredstva! Šok detalji sa početka karijere - Tea Tairović priznala sve!
Mondo 11.12.2022
Tea Tairović se prisetila početka svoje karijere i priznala da nije birala sredstva da dođe do bine. Tea Tairović se prisetila početka svoje karijere i priznala da nije birala sredstva da dođe do bine. Tea Tairović otpočela je svoju karijeru u Zvezdama… »
Tea Tairović prevarila saradnike?! Isplivali šok detalji sa početka karijere, pevačica sve priznala: "Nisam birala sredstva"…
Kurir 11.12.2022
Tea Tairović trenutno je jedna od traženijih pevačica sa naših prostora, a dobila je i nadimak "kraljica bakšiša", a nedavno je otkrila da je na početku karijere proživela i teške momente koje će pamtiti do kraja života. Naime, pre nego što se pojavila u… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih
Oblačan dan sa maksimalnih 26 stepeni za kraj radne nedelje, kakav nas vikend očekuje
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Više od 20.000 ljudi u Francuskoj evakuisano zbog požara, borba sa vatrom i u Italiji i Španiji
BBC News pre 12 minutajoš 2 povezane
Tramp preti najmasovnijim udarima dosad; Guteres: Situacija na Bliskom istoku na ivici nezamislivog
RTS pre 12 minutajoš 3 povezane