Повезане вести

Мој посао је да подигнем екипу: Обрадовић подвукао да је Асвел фаворит против Партизана!

Мој посао је да подигнем екипу: Обрадовић подвукао да је Асвел фаворит против Партизана!

Хот спорт 12.12.2022
Црно-беле убрзо очекује нов изазов. Кошаркаши Партизана састаће се са екипом Асвела у 13. колу Евролиге, а тај дуел, на програму је већ у уторак од 20 часова. Црно-бели су синоћ поражени од Цедевита Олимпије у Љубљани, а… »
Партизану после пораза стигао савет из Хрватске: Јавио се Драженов брат - "Да сам ја Жељко..."

Партизану после пораза стигао савет из Хрватске: Јавио се Драженов брат - "Да сам ја Жељко..."

Мондо 12.12.2022
Уместо рада у теретани и у сали, Ацо Петровић би покушао да "опусти" атмосферу у екипи Партизана. То саветује и Жељку Обрадовићу. Уместо рада у теретани и у сали, Ацо Петровић би покушао да "опусти" атмосферу у екипи Партизана… »
Обрадовић: Посао ми је да пробам да дигнем екипу

Обрадовић: Посао ми је да пробам да дигнем екипу

Спорт клуб 12.12.2022
У 13. колу Евролиге, кошаркаши Партизана ће у уторак од 20 часова играти против Асвела у Вилербану, уз директни пренос на Спорт клубу 2. Јутро после пораза у Љубљани, црно-бели су из престонице Словеније имали чартер лет за… »
"То ме много боли!" Жељко Обрадовић најавио промене после новог пораза Партизана

"То ме много боли!" Жељко Обрадовић најавио промене после новог пораза Партизана

Вечерње новости 11.12.2022
КК ПАРТИЗАН је изгубио још једну утакмицу, па његов тренер Жељко Обрадовић најављује промене. ФОТО: М. Вукадиновић Подсетимо, Партизан и Црвена звезда одиграли су драматичну утакмицу 12. кола Евролиге, црно-бели су тада… »
„Време ће показати како ћемо решити проблеме“: Обрадовић најавио промене после новог пораза

„Време ће показати како ћемо решити проблеме“: Обрадовић најавио промене после новог пораза

Данас 11.12.2022
Тренер кошаркаша Партизана свестан да нешто озбиљно не ваља када се изгуби шест од седам последњих мечева. Поготово што су црно-бели пречесто падали у неизвесним завршницама. Против Басконије, Олимпије Милано, Валенсије… »

Вести дана »