Повезане вести
Мој посао је да подигнем екипу: Обрадовић подвукао да је Асвел фаворит против Партизана!
Хот спорт 12.12.2022
Црно-беле убрзо очекује нов изазов. Кошаркаши Партизана састаће се са екипом Асвела у 13. колу Евролиге, а тај дуел, на програму је већ у уторак од 20 часова. Црно-бели су синоћ поражени од Цедевита Олимпије у Љубљани, а… »
Партизану после пораза стигао савет из Хрватске: Јавио се Драженов брат - "Да сам ја Жељко..."
Мондо 12.12.2022
Уместо рада у теретани и у сали, Ацо Петровић би покушао да "опусти" атмосферу у екипи Партизана. То саветује и Жељку Обрадовићу. Уместо рада у теретани и у сали, Ацо Петровић би покушао да "опусти" атмосферу у екипи Партизана… »
Обрадовић: Посао ми је да пробам да дигнем екипу
Спорт клуб 12.12.2022
У 13. колу Евролиге, кошаркаши Партизана ће у уторак од 20 часова играти против Асвела у Вилербану, уз директни пренос на Спорт клубу 2. Јутро после пораза у Љубљани, црно-бели су из престонице Словеније имали чартер лет за… »
"То ме много боли!" Жељко Обрадовић најавио промене после новог пораза Партизана
Вечерње новости 11.12.2022
КК ПАРТИЗАН је изгубио још једну утакмицу, па његов тренер Жељко Обрадовић најављује промене. ФОТО: М. Вукадиновић Подсетимо, Партизан и Црвена звезда одиграли су драматичну утакмицу 12. кола Евролиге, црно-бели су тада… »
„Време ће показати како ћемо решити проблеме“: Обрадовић најавио промене после новог пораза
Данас 11.12.2022
Тренер кошаркаша Партизана свестан да нешто озбиљно не ваља када се изгуби шест од седам последњих мечева. Поготово што су црно-бели пречесто падали у неизвесним завршницама. Против Басконије, Олимпије Милано, Валенсије… »
Вести дана »

Додиков адвокат Суду БиХ поднео захтев да његов клијент затворску казну откупи новчаном
Бета пре 4 минутајош 53 повезане

Ухапшен младић из околине Жабља осумњичен за нелегалну трговину наркотицима
РТВ пре 14 минутајош 31 повезана

Временска прогноза за Србију 6. и 7. август 2025: упозорење на град и локалне пљускове уз топлотни талас
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане