Povezane vesti
Moj posao je da podignem ekipu: Obradović podvukao da je Asvel favorit protiv Partizana!
Hot sport 12.12.2022
Crno-bele ubrzo očekuje nov izazov. Košarkaši Partizana sastaće se sa ekipom Asvela u 13. kolu Evrolige, a taj duel, na programu je već u utorak od 20 časova. Crno-beli su sinoć poraženi od Cedevita Olimpije u Ljubljani, a vremena za odmor nema… »
Partizanu posle poraza stigao savet iz Hrvatske: Javio se Draženov brat - "Da sam ja Željko..."
Mondo 12.12.2022
Umesto rada u teretani i u sali, Aco Petrović bi pokušao da "opusti" atmosferu u ekipi Partizana. To savetuje i Željku Obradoviću. Umesto rada u teretani i u sali, Aco Petrović bi pokušao da "opusti" atmosferu u ekipi Partizana. To savetuje i… »
Obradović: Posao mi je da probam da dignem ekipu
Sport klub 12.12.2022
U 13. kolu Evrolige, košarkaši Partizana će u utorak od 20 časova igrati protiv Asvela u Vilerbanu, uz direktni prenos na Sport klubu 2. Jutro posle poraza u Ljubljani, crno-beli su iz prestonice Slovenije imali čarter let za Lion, u čijem će… »
"To me mnogo boli!" Željko Obradović najavio promene posle novog poraza Partizana
Večernje novosti 11.12.2022
KK PARTIZAN je izgubio još jednu utakmicu, pa njegov trener Željko Obradović najavljuje promene. FOTO: M. Vukadinović Podsetimo, Partizan i Crvena zvezda odigrali su dramatičnu utakmicu 12. kola Evrolige, crno-beli su tada izgubili zbog pogotka… »
„Vreme će pokazati kako ćemo rešiti probleme“: Obradović najavio promene posle novog poraza
Danas 11.12.2022
Trener košarkaša Partizana svestan da nešto ozbiljno ne valja kada se izgubi šest od sedam poslednjih mečeva. Pogotovo što su crno-beli prečesto padali u neizvesnim završnicama. Protiv Baskonije, Olimpije Milano, Valensije, Crvene zvezde… Sada i… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan fizičkog fakulteta predlaže ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 57 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 6 satijoš 27 povezanih