Povezane vesti
Višnja Aranđelović: Na sednici REM sam rekla da me je stid ako donesemo odluku da ćemo stupiti u štrajk
Danas 12.12.2022
Članica Saveta Regulatornog tela za emelktronske medije (REM) Višnja Aranđelović izjavila je u nedelju da je glasala protiv odluke da REM stupi u štrajk zbog „pritisaka opozicionih stranaka i nevladinih organizacija“ i istakla da je na sednici… »
Utisak nedelje o REM-u: „To je jedna neprofesionalna, poluamaterska organizacija koja se bavi propagandom“
Danas 12.12.2022
Da li REM shodno zakonu donosi odluke, može li da štrajkuje ili ne, da li se to regulatorno telo bavi jeftinom propagandom i ima li ikakve šanse da televizije N1 i Nova S dobiju nacionalne frekvencije bila su pitanja večerašnje emisije “Utisak… »
Članica Saveta REM: Glasala sam protiv štrajka, stid me je te odluke
Danas 11.12.2022
Član Saveta REM-a Višnja Aranđelović rekla je u Utisku nedelje da je glasala protiv odluke da to regulatorno telo stupi u štrajk zbog, kako je navedeno u obrazloženju, pritisaka opozicionih stranaka i nevladinih organizacija. Inače televizije N1 i… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 7 satijoš 26 povezanih
Naložena obdukcija oca (35) i sina (2): Preticao kamion u suprotnom smeru, od automobila nije ostalo ništa (foto)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana