Повезане вести

Спутњиков центаршут за Дарка Ковачевиц́а: Једни су „прљави“, а други имају најбољи „мотор“ на свету!

Спутњиков центаршут за Дарка Ковачевиц́а: Једни су „прљави“, а други имају најбољи „мотор“ на свету!

Спутник 12.12.2022
Током Светског фудбалског првенства у Катару специјални сарадник Спутњик спорта биц́е Дарко Ковачевиц́, легендарни српски фудбалер и учесник Мундијала у Француској 1998. године, кроз рубрику „Центаршут за Дарка Ковачевиц́а“… »
Ево како се хрватски тренер и аналитичар опходио према српским играчима које је имао у тиму: После овога биће вам све јасно!

Ево како се хрватски тренер и аналитичар опходио према српским играчима које је имао у тиму: После овога биће вам све јасно!

Курир 12.12.2022
Томислав Стипић, хрватски тренер и стручни консултант ХРТ-а истакао је да би сви из комшилука, укључујући и Србе, волели да буду као Хрватска?! - Кад овако пратим стране медије, Хрватска је на путу да изгради култни статус у… »
Хрват репрезентацију Србије назвао „срамотном“: Диве нам се, желели би да буду као ми

Хрват репрезентацију Србије назвао „срамотном“: Диве нам се, желели би да буду као ми

Нова 12.12.2022
Хрвати не мгу да се радују успеху без помињања Срба. Репрезентација Хрватске направила је велики успех и други пут узастопно се пласирала у полуфинале Мундијала, а сада је направила сензацију и елиминисала селекцију Бразила… »
Срби би желели да буду Хрвати! Хрватски аналитичар ликовао на ХРТ-у: То је "маде ин цроатиа", сви нам се диве!

Срби би желели да буду Хрвати! Хрватски аналитичар ликовао на ХРТ-у: То је "маде ин цроатиа", сви нам се диве!

Курир 12.12.2022
Велика еуфорија влада у Хрватској након пласмана "ватрених" у полуфинале Светског првенства у фудбалу. Након великог успеха на Мундијалу у Русији, када су догурали до финала, наши суседи су заблистали и у Катару. Елиминисали су… »
То је "маде ин цроатиа": "Срби нас гледају и помисле - е, да смо ми Хрвати"

То је "маде ин цроатиа": "Срби нас гледају и помисле - е, да смо ми Хрвати"

Вечерње новости 12.12.2022
ХРВАТСКА је направила чудо. После финала Светског првенства у Русији 2018. године, сада су изборили и пласман међу четири најбоља тима на планети у Катару. Срушили су "ватрени" Бразилце, очекују их Аргентинци, али не пропуштају… »
Човече, шта то причаш? Озбиљна прозивка тренера из комшилука: Срби желе да буду као Хрвати

Човече, шта то причаш? Озбиљна прозивка тренера из комшилука: Срби желе да буду као Хрвати

Ало 12.12.2022
Хрватска јесте у полуфиналу Светског првенства, али... Овакве речи су више него смешне. Томислав Стипић, хрватски тренер, уједно и стручни консутлант ХРТ телевизије одлучио да "боцне" читав регион због успеха Хрватске. Ударио је… »
Срби нас гледају и мисле "е, да смо Хрвати": Познати тренер запалио регион - Сви би то пожелели, диве нам се!

Срби нас гледају и мисле "е, да смо Хрвати": Познати тренер запалио регион - Сви би то пожелели, диве нам се!

Мондо 12.12.2022
Познати хрватски тренер Томислав Стипић истакао је да и фудбалска репрезентација Србије гледа према Хрватској и диви јој се, желећи да "ископира" успехе. Познати хрватски тренер Томислав Стипић истакао је да и фудбалска… »

Вести дана »