Повезане вести

Бразил пред важном одлуком: Њих двојица имају највише шансе да седну на клупу „кариока“!

Бразил пред важном одлуком: Њих двојица имају највише шансе да седну на клупу „кариока“!

Хот спорт 12.12.2022
Ово ће бити од пресудног значаја за амбиције највеће фудбалске силе на свету Када говорите о фудбалу и Бразилу заправо говорите о две тотално нераздвојиве ствари у сваком смислу. Тај спорт је постао симбол једног народа коме брзо… »
Бомбасо - Не Гвардиола, Бразилце преузима Карло Анћелоти?!

Бомбасо - Не Гвардиола, Бразилце преузима Карло Анћелоти?!

Спортске.нет 12.12.2022
Фудбалски савез Бразила жели да тестира Реал Мадрид и Карла Анћелотија којег виде као решење на позицији селектора после растанка са Титеом. Надале су се "кариоке" да ће подићи "богињу" после феноменалних игара у групној фази… »
Највећи тренер свих времена преузима Бразил? Имају највеће звезде на свету, а немају тим - зато зову легенду!

Највећи тренер свих времена преузима Бразил? Имају највеће звезде на свету, а немају тим - зато зову легенду!

Мондо 12.12.2022
Челници Фудбалског савеза Бразила означили су чувеног Пепа Гвардиола као прву мету за новог селектора! Челници Фудбалског савеза Бразила означили су чувеног Пепа Гвардиола као прву мету за новог селектора! После још једног… »
Нејмар послао поруку бившем селектору Бразила: ‘Био си досадан и говорио си лоше о мени! Судбина је смешна!’ (фото)

Нејмар послао поруку бившем селектору Бразила: ‘Био си досадан и говорио си лоше о мени! Судбина је смешна!’ (фото)

Хот спорт 12.12.2022
Бразилски ас је бираним речима говорио о Титеу! Спортска јавност је дуго најављивала ‘казнену експедицију’ Кариока која стиже до шесте титуле светског шампиона, али Бразил је поново разочарао наступом на Мундијалу. Атрактивном… »
Порука Нејмара бившем селектору: Мислио сам да си досадан, чак си и лоше говорио о мени

Порука Нејмара бившем селектору: Мислио сам да си досадан, чак си и лоше говорио о мени

Нова 12.12.2022
Емотивна порука. Бразил је доживео још једно болно разочарење на Мундијалима пошто је у Катару елиминисан у четвртфиналу од Хрватске после извођења пенала. То је био и крај за селектора Титеа који је после два неуспеха на… »
Нервирао си ме, говорио си лоше о мени Нејмар се овако опростио од селектора Бразила

Нервирао си ме, говорио си лоше о мени Нејмар се овако опростио од селектора Бразила

Ало 12.12.2022
Тите је напустио клупу Бразила, а сада већ бивши селектор добио је поруку од Нејмара. - Пре него што смо се лично упознали, играли смо један против другог много пута и могу да ти признам нешто? Баш си ме нервирао! Увек си… »

Вести дана »