Povezane vesti

Sergejev sin nije hteo u rat, Rusi ga uhapsili, pa tukli: "Nije verovao da će njegova zemlja tako da mu vrati"

Sergejev sin nije hteo u rat, Rusi ga uhapsili, pa tukli: "Nije verovao da će njegova zemlja tako da mu vrati"

Telegraf 12.12.2022
Ruske vlasti negiraju ove izveštaje o razočaranim vojnicima i pritvorskim jedinicama, navodeći da se radi o lažnim vestima. Ruski vojnici koji odbijaju da se bore u Ukrajini, navodno se suočavaju sa pritvorom i fizičkim zlostavljanjem, tvrdi Sergej… »
Rusija i Ukrajina: „Tukli su mi sina jer je odbijao da se bori“, tvrdi otac ruskog vojnika

Rusija i Ukrajina: „Tukli su mi sina jer je odbijao da se bori“, tvrdi otac ruskog vojnika

Danas 12.12.2022
Kada je Stas poslat da se bori u Ukrajinu, njegov otac Sergej ga je molio da ne ide. „Imaš rođake tamo – odbij poziv“, govorio je Sergej sinu. Međutim, Stas je verovao da je to „ispravna stvar“ i odlučio je da ode. „Rekao sam mu da je… »
Rusija i Ukrajina: „Tukli su mi sina jer je odbijao da se bori", tvrdi otac ruskog vojnika

Rusija i Ukrajina: „Tukli su mi sina jer je odbijao da se bori", tvrdi otac ruskog vojnika

Južne vesti 12.12.2022
BBC Sergej (nije njegovo pravo ime) kaže da su njegovog sina, nekoliko puta udarali pištoljem, jer je odbijao da se vrati na liniju borbenu liniju Kada je Stas poslat da se bori u Ukrajinu, njegov otac Sergej ga je molio da ne ide. „Imaš rođake tamo… »

Vesti dana »