Повезане вести
Сергејев син није хтео у рат, Руси га ухапсили, па тукли: "Није веровао да ће његова земља тако да му врати"
Телеграф 12.12.2022
Руске власти негирају ове извештаје о разочараним војницима и притворским јединицама, наводећи да се ради о лажним вестима. Руски војници који одбијају да се боре у Украјини, наводно се суочавају са притвором и физичким… »
Русија и Украјина: „Тукли су ми сина јер је одбијао да се бори“, тврди отац руског војника
Данас 12.12.2022
Када је Стас послат да се бори у Украјину, његов отац Сергеј га је молио да не иде. „Имаш рођаке тамо – одбиј позив“, говорио је Сергеј сину. Међутим, Стас је веровао да је то „исправна ствар“ и одлучио је да оде. „Рекао сам му… »
Русија и Украјина: „Тукли су ми сина јер је одбијао да се бори", тврди отац руског војника
Јужне вести 12.12.2022
ББЦ Сергеј (није његово право име) каже да су његовог сина, неколико пута ударали пиштољем, јер је одбијао да се врати на линију борбену линију Када је Стас послат да се бори у Украјину, његов отац Сергеј га је молио да не… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Тропска олуја "Мелиса" прерасла у ураган: Има мртвих, активирано више од 650 склоништа
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана