Povezane vesti

“Ministarka, kako da zakažemo kod doktora koji ne postoji?”: Brojna pitanja za Danu Grujičić, zašto se u Srbiji…

“Ministarka, kako da zakažemo kod doktora koji ne postoji?”: Brojna pitanja za Danu Grujičić, zašto se u Srbiji…

Nova 12.12.2022
“Tri meseca čekam da zakažem pregled kod gastroenterologa, a lekar u domu zdravlja me pita imam li vezu?”, “Operaciju mi nisu zakazali jer ‘nemaju salu’”, “Nema termina za neurološke bolesnike ni u jednoj ustanovi, sve je odavno… »
Danica Grujičić: Zakazivanja lekarskih pregleda mora biti moguće svakodnevno

Danica Grujičić: Zakazivanja lekarskih pregleda mora biti moguće svakodnevno

Vreme 12.12.2022
Zdravlje Umesto samo do 5. u mesecu, zakazivaje kod lekara će biti moguće svaki dan. Ne može biti da lekar specijalista u državnoj službi pregleda 5 pacijenata, a 25 u privatnoj praksi. Ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić je izjavila da će… »
Od 20.: Decembra svakodnevno zakazivanje termina Grujičić: Koliko puta sam ostala do sedam sati uveče da pregledam…

Od 20.: Decembra svakodnevno zakazivanje termina Grujičić: Koliko puta sam ostala do sedam sati uveče da pregledam…

Blic 12.12.2022
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da će od druge polovine decembra biti ukinuto zakazivanje termina kod lekara od 1. do 5. u mesecu preko Integrisanog zdravstvenog informacionog sistema i da će pacijenti imati mogućnost da preglede… »
Od 20. Decembra pregledi će se zakazivati svakog dana! Ministarka zdravlja Danica Grujičić nabrojila šta je sve bilo…

Od 20. Decembra pregledi će se zakazivati svakog dana! Ministarka zdravlja Danica Grujičić nabrojila šta je sve bilo…

Kurir 12.12.2022
Nedopustiv je i meni neshvatljiv sistem u kom su pacijenti mogli da zakazuju preglede jedino od 1. do 5. u mesecu. Od 20. decembra počeće se sa zakazivanje pregleda svakog dana, navela je ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić na svojoj Fejsbuk… »
Lekari specijalisti se vraćaju u domove zdravlja? Dr Stanković: Pacijenti ne bi morali po upute, liste čekanja neuporedivo…

Lekari specijalisti se vraćaju u domove zdravlja? Dr Stanković: Pacijenti ne bi morali po upute, liste čekanja neuporedivo…

Kurir 12.12.2022
Ministarka zdravlja Danica Grujičić najavila je da će od druge polovine decembra biti ukinuto zakazivanje termina kod lekara od 1. do 5. u mesecu i da će pacijenti imati mogućnost da preglede zakažu tokom celog meseca. A koliko je to bitno za… »

Vesti dana »