Povezane vesti
Nisam nikog upoznala, nemam ni prijatelja: Srpska glumica se zbog muža preselila u Kanadu - Devojke, pričekajte s udajom
Mondo 12.12.2022
Srpska glumica Sofija Rajović progovorila je o bračnom životu u Kanadi, u kojoj je provela poslednji period zbog supruga. Srpska glumica Sofija Rajović progovorila je o bračnom životu u Kanadi, u kojoj je provela poslednji period zbog supruga… »
Udala se i odselila u Kanadu: Naša glumica o progovorila o braku i životu van Srbije: "Nisam nikoga upoznala, niti imam…
Blic 12.12.2022
Glumica Sofija Rajović progovorila je o bračnom životu, promeni prebivališta, ali i životu u dalekoj Kanadi, u kojoj je provela poslednji period zbog supruga. - Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste… »
Vesti dana »

Za razliku od Pionirskog parka, ispred Skupštine Srbije je sve očišćeno
Al Jazeera pre 1 satjoš 53 povezane

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 38 minutajoš 197 povezanih

Srbija osvojila Kup šampiona: Neviđena drama u finalu, a Milivojević je junak reprezentacije
Mondo pre 4 minutajoš 22 povezane