Povezane vesti
Šezdesetdvogodišnjoj ženi ukrali novčanik iz tašne
NoviSad.com 12.12.2022
Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je S. B. (27) i I. V. (23) iz Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Ovaj dvojac je uhvaćen na Limanu, neposredno pošto su, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu… »
Uhapšeni nakon što su na Limanu ženi ukrali novčanik iz tašne
Radio 021 12.12.2022
Novosadska policija uhapsila je S.B. (27) i I.V. (23) iz Novog Sada, koji su osumnjičeni za krađu. Oni su uhvaćeni na Limanu, neposredno pošto su, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu, šezdesetdvogodišnjoj ženi ukrali iz tašne novčanik sa… »
Uhapšeni nakon što su šezdesetdvogodišnjakinji ukrali novčanik na autobuskom stajalištu
RTV 12.12.2022
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. B. (1995) i I. V. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Oni su uhvaćeni na Limanu, neposredno pošto su, kako… »
LIMAN: Džeparoši uhvaćeni nakon krađe na autobuskom stajalištu
Moj Novi Sad 12.12.2022
Pripadnici novosadske policije uhapsili su S. B. (1995) i I. V. (1999) iz našeg grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Oni su uhvaćeni na Limanu, neposredno pošto su, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu… »
Krimi bankarka uhapšena u Novom Sadu, sa računa klijenata na svoj prebacila 20.000 €
Luftika 12.12.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su A. L. (51) da je izvršila… »
Tražio avansne uplate za poljoprivredne mašine koje nije mogao isporučiti zbog nelikvidnosti preduzeća
Moj Novi Sad 12.12.2022
Pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije Odelјenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odelјenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su M.P. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je… »
Surčinac napao suprugu, tasta i sina
Radio 021 12.12.2022
Policija u Surčinu uhapsila je S. B. (72) zbog nasilja u porodici. Sumnja se da je on juče u popodnevnim časovima u kući fizički napao suprugu, tasta, kao i sina, nanevši im povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. On će, uz… »
Hapšenje zbog nasilja u porodici u Surčinu
RTV 12.12.2022
SURČIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Surčin, uhapsili su S. B. (1950) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on juče u popodnevnim časovima u kući fizički napao… »
Uhapšen novosađanin zbog zloupotrebe položaja Određen mu pritvor od 48 sati
Alo 12.12.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su M.P. (1960). zbog postojanja… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana