Повезане вести

"Крени-промени" представио билборде у оквиру кампање "Истина о загађењу - имам право да дишем"

"Крени-промени" представио билборде у оквиру кампање "Истина о загађењу - имам право да дишем"

РТС 12.12.2022
Покрет "Крени-промени" је након Ниша и у Београду представио билборде са "кју-ар" кодом у оквиру кампање "Истина о загађењу - имам право да дишем". Извршна директорка иницијативе "Крени-промени" Марина Павлић рекла је да ће у… »
„Истина о загађењу – имам право да дишем“: Представљен билборд са QР кодом

„Истина о загађењу – имам право да дишем“: Представљен билборд са QР кодом

Н1 Инфо 12.12.2022
Иницијатива "Крени-промени" је представила један од билборда са QР кодом који ће бити постављени у 25 градова Србије у оквиру кампање "Истина о загађењу - имам право да дишем". Извршна директорка иницијативе „Крени-промени“… »
Истина о загађењу

Истина о загађењу

Инсајдер 12.12.2022
Иницијатива "Крени-промени" данас је представила један од билборда са QР кодом који ће бити поставјени у 25 градова Србије у оквиру кампање "Истина о загађењу - имам право да дишем". Извршна директорка иницијативе… »
У 25 градова ускоро билборди са QР кодом који илуструју последице тренутног загађења ваздуха

У 25 градова ускоро билборди са QР кодом који илуструју последице тренутног загађења ваздуха

Радио 021 12.12.2022
Покрет "Крени-Промени" најавио је да ће данас у Београду почети кампању обавештавања грађана, преко билборда, о тренутном степену загађења ваздуха и његовом утицају на здравље. Како је саопштено из тог покрета, у оквиру… »

Вести дана »