Povezane vesti
"Ima neke natalne karte i veruje u to": Aco Pejović razočaran, progovorio o saradnji sa Eminom - Mene to ne zanima!
Mondo 12.12.2022
Aco Pejović je priznao zbog čega publika toliko čeka na duetsku pesmu sa Eminom Jahović, te otkrio zbog čega je razočaran. Aco Pejović je priznao zbog čega publika toliko čeka na duetsku pesmu sa Eminom Jahović, te otkrio zbog čega je… »
"Mene to stvarno ne zanima": Aco Pejović otkrio detalje saradnje sa Eminom Jahović: "Ima tu neke natalne karte, veruje u to"
Blic 11.12.2022
Pevač Aco Pejović i pevačica Emina Jahović dugo su najavljivali duet. Spekulisalo se da do saradnje neće ni doći, ali sada je pevač otkrio o čemu se radi. Naime, Pejović je otkrio da je za odugovlačenje kriva Emina. - Da, jesmo dugo… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 25 minutajoš 76 povezanih
Temperatura pada za 20 stepeni: Zima se vraća u Srbiju, meteorolog Ristić otkrio prognozu do kraja januara
Mondo pre 4 satijoš 32 povezane
"Šalju protestne note Srbiji, a dočekuju aljbina kurtije" Oštra reakcija Ministarstva spoljnih poslova Srbije na potez Sarajeva
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
Uhapšena četvorica maloletnih huligana! Motkama tukli dečake (16) u Novom Sadu - za dvojicom se još traga (foto/video)
Kurir pre 54 minutajoš 23 povezane