Povezane vesti
"Ima neke natalne karte i veruje u to": Aco Pejović razočaran, progovorio o saradnji sa Eminom - Mene to ne zanima!
Mondo 12.12.2022
Aco Pejović je priznao zbog čega publika toliko čeka na duetsku pesmu sa Eminom Jahović, te otkrio zbog čega je razočaran. Aco Pejović je priznao zbog čega publika toliko čeka na duetsku pesmu sa Eminom Jahović, te otkrio zbog čega je razočaran. Emina… »
"Mene to stvarno ne zanima": Aco Pejović otkrio detalje saradnje sa Eminom Jahović: "Ima tu neke natalne karte, veruje u to"
Blic 11.12.2022
Pevač Aco Pejović i pevačica Emina Jahović dugo su najavljivali duet. Spekulisalo se da do saradnje neće ni doći, ali sada je pevač otkrio o čemu se radi. Naime, Pejović je otkrio da je za odugovlačenje kriva Emina. - Da, jesmo dugo najavljivali, ja sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 44 minutajoš 22 povezane

Instalirana dodatna merna oprema u železničkoj stanici Beograd Centar u Prokopu
Telegraf pre 43 minutajoš 17 povezanih

Topić o Jokićevoj sugestiji da pozdravi klupu: "Ništa strašno. Ljubav. Moj veteran"
Sportske.net pre 23 minutajoš 38 povezanih