Povezane vesti
To govori o njoj ne o meni! Kija Kockar o druženju Milice Pavlović s njenim bivšim mužem - "Povredila me je"
Mondo 12.12.2022
Kija Kockar prokomentarisala je fotografiju svoje nekadašnje prijateljice, pevačice Milice Pavlović i bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića. Kija Kockar prokomentarisala je fotografiju svoje nekadašnje prijateljice, pevačice Milice Pavlović i bivšeg… »
"Povredila me: Je!" Kija Kockar o druženju Milice Pavlović i Slobe Radanovića: "To dovoljno govori o njoj" - puklo…
Blic 12.12.2022
Kija Kockar prokomentarisala je fotografiju svoje nekadašnje prijateljice, pevačice Milice Pavlović i bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića. Kija se najpre dotakla odnosa sa Milicom Pavlović, sa kojom je ranije prekinula kontakt, a sad je otkrila i… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD da nastavi pregovore za kupovinu većinskog paketa NIS-a, rok produžen do 22. maja
RTS pre 17 minutajoš 35 povezanih
Nikezić (SSP): Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, pakistanski premijer: "Spremni smo da budemo domaćini pregovora SAD i Irana"
Euronews pre 41 minutajoš 65 povezanih
Godišnjica NATO bombardovanja u Srbiji uz dezinformacije i poruke ratnih zločinaca
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 55 povezanih
Hrvatska policija objasnila zašto je Draško Stanivuković bio priveden: Sada je pušten na slobodu
Nova pre 5 satijoš 31 povezana