Povezane vesti
"Dedinje" opet oborilo svetski rekord za dan: 17 osoba dobilo aortni zalistak sa listićima svinjske maramice
Telegraf 12.12.2022
Sedamnaest uspešnih procedura izvedeno je kod pacijenata starosti od 74 do 85 godina. U duhu obaranja evropskih, ali i sopstvenih rekorda, Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje” nastavlja da niže uspehe obarajući, ovog puta, onaj najveći -… »
Dominacija srpskih lekara: "Dedinje" oborilo svetski rekord! Evo u čemu su sada najbolji na svetu!
Kurir 12.12.2022
Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje” upravo je oborio još jedan svetski rekord - izveli su 17 TAVI procedura u jednom danu. Ovo je treći put da "Dedinje" staje na tron, a za razliku od prethodan dva puta, kada je obaran evropski rekord, sada je… »
Institut "Dedinje" postao rekorder u broju zamena aortnog zalistka na srcu u jednom danu
Euronews 12.12.2022
Stručni timovi Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje” uspeli su da izvedu 17 zamena aortnog zalistka na srčanom mišiću (TAVI procedure) i time postave svetski rekord po broju izvedenih takvih procedura u jednom danu, saopštio je danas Institut… »
Vesti dana »
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 49 povezanih
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTV pre 3 minutajoš 27 povezanih
Raste broj žrtava u novom ratu: Broje se mrtvi, podignuti i borbeni avioni
B92 pre 18 minutajoš 32 povezane
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih