Повезане вести
Рада Трајковић: Претње стижу и мени и мојој деци
Н1 Инфо 12.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић изјавила је да су због њеног политичког ангажовања претње преко друштвених мрежа почела да добијају и њена деца, и да је идентификована локација са које су послате… »
Бета 12.12.2022
Председница Европског покрета Срба са Косова Рада Трајковић изјавила је данас да су због њеног политичког ангажовања претње преко друштвених мрежа почела да добијају и њена деца, и да је идентификована локација са које су… »
Радио сто плус 12.12.2022
“Још једно обавештење за јавност: од јуче претње стижу не само мени већ и мојој деци. Локација оних који шаљу претње је идентификована. Нека овде буде записано: пуна одговорност за безбедност моје породице и мене је на… »
Трајковићева тврди да претње стижу и њеној деци
Данас 12.12.2022
Рада Трајковић, председница Европског покрета Срба са Косова обавестила је јавност на свом твитер налогу да након претњи које је ових дана добијала она сама, сада претње стижу и њеној деци. „Још једно обавештење за јавност… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане