Повезане вести

Окршај чеде и заветнице у јутарњем: Рекли сте да Курти доноси просперитет! А што ти ниси на барикадама него се шминкаш овде?!…

Окршај чеде и заветнице у јутарњем: Рекли сте да Курти доноси просперитет! А што ти ниси на барикадама него се шминкаш овде?!…

Курир 13.12.2022
Милица Ђурђевић Стаменковски и Чедомир Јовановић жестоко су се посвађали током гостовања у јутарњем програму након што је лидер ЛДП подсетио како је српска опозиција молила руског председника Владимира Путина за помоћ… »
"Ајде бре, жено, остави ме на миру": Жестока свађа Милице Заветнице и Чеде Јовановића у програму уживо: Помињали Косово и…

"Ајде бре, жено, остави ме на миру": Жестока свађа Милице Заветнице и Чеде Јовановића у програму уживо: Помињали Косово и…

Блиц 13.12.2022
Бурно ТВ гостовање у коме главни "играчи", председница странке "Заветници" Милица Ђурђевић Стаменковски и лидер ЛДП Чедомир, нису могли да се сложе готово ни око чега, а жестока свађа међу њима планула је већ у првим минутима… »
"'Ајде бре жено остави ме на миру!" Чеда и Заветница се посвађали, чак је и Јована морала да реагује! Ево шта је урадила

"'Ајде бре жено остави ме на миру!" Чеда и Заветница се посвађали, чак је и Јована морала да реагује! Ево шта је урадила

Мондо 13.12.2022
Још један дуел пред ТВ камерама који ће остати упамћен. Још један дуел пред ТВ камерама који ће остати упамћен. Јована Јоксимовић је у понедељак угостила председницу странке "Заветници" Милицу Ђурђевић Стаменковски и лидера ЛДП… »

Вести дана »