Povezane vesti
Abazović tvrdi da bivši policijski funkcioner i biznismen žele da ga likvidiraju
N1 Info 13.12.2022
Premijer Dritan Abazović optužio je bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i biznismena Ranka Ubovića da žele njegovu likvidaciju. Abazović je kazao da oni ne žele novac jer im ne trebaju pare. Lazović, Ubović i kompanija Bemax… »
Abazović tvrdi da hoće da ga likvidiraju
Novi magazin 13.12.2022
Premijer Dritan Abazović optužio je bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i biznismena Ranka Ubovića da žele njegovu likvidaciju. Abazović je kazao da oni ne žele novac jer im ne trebaju pare. Lazović, Ubović i kompanija Bemax… »
Abazović tvrdi da hoće da ga likvidiraju
Danas 13.12.2022
Abazović: Lazović i Ubović hoće da me likvidiraju
Politika 13.12.2022
PODGORICA - Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović optužio je danas bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i biznismena Ranka Ubovića da žele njegovu likvidaciju. On je to rekao novinarima, komentarišući… »
“Lazović i Ubović žele moju likvidaciju”
Vesti online 13.12.2022
Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović optužio je danas bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i biznismena Ranka Ubovića da žele njegovu likvidaciju. On je to rekao novinarima, komentarišući navode da… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi pozivaju na obeležavanje godišnjice pada vojnog helikoptera
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih

Nenadić o umanjenim platama prosvetara: Novac ne može biti preusmeren bez budžetske rezerve
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih

"Pobedićemo ih u trgovinskom ratu kao u hokeju": Novi premijer Kanade najavio okršaj sa Trampom: Karni udario i na Trudoa, evo šta su prioriteti
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Đorđesku posle zabrane kandidature: U Evropi je sada diktatura, Rumunija ja pod tiranijom
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih