Повезане вести
Избацили је са стадиона, сада се ивани смеје свет! Снимак из Катара направио хаос - "Срамота ме је што сам из Хрватске"
Мондо 13.12.2022
Друштвене мреже су се усијале због снимка згодне Хрватице Иване Кнол на ком даје интервју на енглеском језику. Друштвене мреже су се усијале због снимка згодне Хрватице Иване Кнол на ком даје интервју на енглеском језику. Згодна… »
Врела хрватица проговорила на енглеском и смеје јој се цео свет! Избламирала се за све паре: "Срамота ме је што сам из…
Курир 13.12.2022
Секси навијачица Хрватске, Ивана Кнол, изазива велику пажњу на Светском првенству које се одржава у Катру. У центру пажње до сада се налазила претежно због свог изгледа, коме изгледа нико не може да јој одоли, али је овај пут… »
Смеје јој се цео свет Хрватска се*с бомба се у Катару обрукала за све паре, после овога ништа неће бити исто (видео)
Ало 13.12.2022
Ивана Кнол је била у центру пажње на Светском првенству, а онда је уследила велика бламажа. Ивану је репортерка Аргентине питала шта мисли да ће да се деси на утакмици вечерас, а када је навијачица одговорила на енглеском… »
Вести дана »
Ухапшен осумњичени за бацање бомбе на кућу у Новом Пазару
Нови магазин пре 23 минутајош 26 повезаних
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
Бета пре 29 минутајош 26 повезаних
Преговори о смањењу руског удела у НИС-у уз учешће мађарског Мола
Наслови.аи пре 2 сатајош 15 повезаних