Povezane vesti
Počela sam da živim sa dečkom i život mi se preko noći totalno preokrenuo! Ispovest jedne Beograđanke: Nisam verovala u te…
Kurir 13.12.2022
Jedna žena podelila je svoju ispovest o zajedničkom životu sa svojim partnerom i kako joj je to potpuno promenilo život. - Stalno sam slušala od drugarica koje su u vezama dve vrste priča. Parovi koji krenu da žive zajedno, a nemaju dece, niti planiraju… »
Rekla sam dečku da sam trudna, a njegov odgovor još odzvanja u glavi: Devojka potpuno slomljena nakon njegove strašne reakcije!…
Kurir 13.12.2022
Prelazak veze na viši nivo uvek dolazi prirodno kada se dve osobe vole i poštuju, međutim, to ponekada i nije toliko lako. Jedna žena suočila se sa mogućoim trudnoćom, a kako je sa partnerom bila oko godinu dana, nije mislila da će to biti problem. -… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 55 minutajoš 27 povezanih

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije pozvalo ruskog ambasadora zbog upada dronova u vazdušni prostor NATO-a
RTV pre 31 minutajoš 19 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 1 satjoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih