Повезане вести
Есцобар: САД категорички одбијају повратак снага Србије на Косово
Слободна Европа 13.12.2022
Сједињене Америчке Државе (САД) се категорички противе могућности повратка српских снага на територију Косова. То је изјавио Габриел Есцобар, замјеник помоћника секретара у Бироу за европска и евроазијска питања Стате… »
Брнабић одговорила Ескобару: Која резолуција важи или да гледамо у хороскоп
Н1 Инфо 13.12.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је изасланик САД за западни Балкан Габријел Ескобар преузео улогу Савета безбедности Уједињених нација и да је још један политичар који је против важеће Резолуције 1244. Она је на Твитеру… »
Оштар одговор Ескобару из Београда: Још један који је преузео улогу СБ УН и поништио Резолуцију 1244
Спутник 13.12.2022
Премијерка Србије Ана Брнабиц́ реаговала је на изјаву специјалног изасланика САД за Западни Балкан Габријела Ескобара који је рекао да се САД противе врац́ању српске војске на Косово и Метохију. "Видим да је мој пријатељ Гејб… »
Ескобар: САД категорички одбијају повратак снага Србије на Косово
Радио сто плус 13.12.2022
Поводом изјаве председника Србије Александра Вучића да ће Београд у четвртак затражити од мисије Кфор одобрење повратка српских снага на Косово, Ескобар је за Радио Слободна Европа рекао да САД такву могућност “категорички… »
Ескобар: Америка се категорички противи повратку српске војске на КиМ
Спутник 13.12.2022
Специјални изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар рекао је да се САД категорички противе повратку српских снага на север Косова и Метохије. „Ми то категорички одбацујемо. Ми то уопште не подржавамо“, рекао је Ескобар у… »
Америка против примене резолуције УН 1244 Ескобар показао право лице - Вашингтон против повратка српских снага на КиМ
Ало 13.12.2022
Специјални представник САД за Западни Балкан Габријел Ескобар рекао је да се САД категорички противе повратку српских снага на север Косова и Метохије. - Ми то категорички одбацујемо. Ми то уопште не подржавамо - рекао је Ескобар… »
Вести дана »

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних