Povezane vesti
Escobar: SAD kategorički odbijaju povratak snaga Srbije na Kosovo
Slobodna Evropa 13.12.2022
Sjedinjene Američke Države (SAD) se kategorički protive mogućnosti povratka srpskih snaga na teritoriju Kosova. To je izjavio Gabriel Escobar, zamjenik pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja State Departmenta, u intervjuu za… »
Brnabić odgovorila Eskobaru: Koja rezolucija važi ili da gledamo u horoskop
N1 Info 13.12.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je izaslanik SAD za zapadni Balkan Gabrijel Eskobar preuzeo ulogu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i da je još jedan političar koji je protiv važeće Rezolucije 1244. Ona je na Tviteru upitala da ako ne važi… »
Oštar odgovor Eskobaru iz Beograda: Još jedan koji je preuzeo ulogu SB UN i poništio Rezoluciju 1244
Sputnik 13.12.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara koji je rekao da se SAD protive vraćanju srpske vojske na Kosovo i Metohiju. "Vidim da je moj prijatelj Gejb Eskobar još jedan… »
Eskobar: SAD kategorički odbijaju povratak snaga Srbije na Kosovo
Radio sto plus 13.12.2022
Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će Beograd u četvrtak zatražiti od misije Kfor odobrenje povratka srpskih snaga na Kosovo, Eskobar je za Radio Slobodna Evropa rekao da SAD takvu mogućnost “kategorički odbijaju”. “Mi to… »
Eskobar: Amerika se kategorički protivi povratku srpske vojske na KiM
Sputnik 13.12.2022
Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da se SAD kategorički protive povratku srpskih snaga na sever Kosova i Metohije. „Mi to kategorički odbacujemo. Mi to uopšte ne podržavamo“, rekao je Eskobar u intervjuu za Radio… »
Amerika protiv primene rezolucije UN 1244 Eskobar pokazao pravo lice - Vašington protiv povratka srpskih snaga na KiM
Alo 13.12.2022
Specijalni predstavnik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da se SAD kategorički protive povratku srpskih snaga na sever Kosova i Metohije. - Mi to kategorički odbacujemo. Mi to uopšte ne podržavamo - rekao je Eskobar u intervjuu za Radio… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana