Povezane vesti
"Relja je gori od Nikolije": Vesna Zmijanac otkrila koliko novca troše ćerka i zet: "Nikolija kaže da se ugledala na mene"
Blic 13.12.2022
Pevačica Vesna Zmijanac nikada nije bila lažno skromna, pa je tako sada iskreno govorila o svojim visokobudžetnim spotovima, ali i o preterano velikim troškovima ćerke Nikolije i zeta Relje Popovića koji ne štede kada je posao u pitanju. Vesna Zmijanac… »
Relja je gori od Nikolije, on ni ne pita za cenu! Vesna Zmijanac progovorila o ćerki i zetu: Moja Nikolija se ugleda na mene
Kurir 13.12.2022
Vesna Zmijanac gostovala je sa pevačem Slavkom Banjcem u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakla svoje ćerke poznate pevačice Nikolije Jovanović, ali i njenog životnog saputnika i takođe poznatog pevača Relje Popović. Naime, ona se najpre dotakla… »
Vesti dana »
U Srbiji pretežno sunčano i toplo: Najviša temperatura do 25 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih
"Otvorite moreuz ili ćete živeti u paklu" Bukti rat na Bliskom istoku, u brutalnoj razmeni napada Izraela i Irana desetine mrtvih: Tramp dao ultimatum Teheranu, naredna 24 sata su ključna
Blic pre 39 minutajoš 11 povezanih
Ovo je trenutno stanje u Kanjiži Viktor Orban lično proverava gasovod Evo šta je poručio (video)
Dnevnik pre 4 minutajoš 9 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, pozvani PUPS i "Mi - glas iz naroda"
RTV pre 2 satajoš 5 povezanih