Povezane vesti
"Relja je gori od Nikolije": Vesna Zmijanac otkrila koliko novca troše ćerka i zet: "Nikolija kaže da se ugledala na mene"
Blic 13.12.2022
Pevačica Vesna Zmijanac nikada nije bila lažno skromna, pa je tako sada iskreno govorila o svojim visokobudžetnim spotovima, ali i o preterano velikim troškovima ćerke Nikolije i zeta Relje Popovića koji ne štede kada je posao u pitanju. Vesna… »
Relja je gori od Nikolije, on ni ne pita za cenu! Vesna Zmijanac progovorila o ćerki i zetu: Moja Nikolija se ugleda na mene
Kurir 13.12.2022
Vesna Zmijanac gostovala je sa pevačem Slavkom Banjcem u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakla svoje ćerke poznate pevačice Nikolije Jovanović, ali i njenog životnog saputnika i takođe poznatog pevača Relje Popović. Naime, ona se najpre… »
Vesti dana »
U Novom Sadu i danas 15 minuta tišine za žrtve, nisu zabeleženi incidenti
Beta pre 38 minutajoš 42 povezane
Prvo oglašavanje Žizel Peliko nakon što je izreknuta presuda bivšem mužu i za 50 muškaraca koji su je silovali: "Nikad nisam zažalila zbog odluke da izađem u javnost"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Posetili smo mesto odakle je Sveti Nikola: Iz crkve ukrali telo, a prizor grobova na svetom mestu je nestvaran
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Mediji: Vlada prijevremeno okončala prvo polugodište školama u Srbiji
Al Jazeera pre 21 minutajoš 35 povezanih
Dragan Đilas: Vlastima je najveći neprijatelj obrazovanje
Radio sto plus pre 32 minutajoš 20 povezanih