Povezane vesti

Brnabić: Eskobar preuzeo ulogu Saveta bezbednosti, zajedno sa Berbok i Kramon će da odlučuje o svetskim pitanjima

Brnabić: Eskobar preuzeo ulogu Saveta bezbednosti, zajedno sa Berbok i Kramon će da odlučuje o svetskim pitanjima

Nova 13.12.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je američki izaslanik Gabrijel Eskobar "još jedan političar koji je nepokolebljivo protiv važećih rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija". „On je preuzeo ulogu Saveta bezbednosti i… »
Brnabić versus Eskobar: Moj prijatelj Gejb je preuzeo ulogu SB

Brnabić versus Eskobar: Moj prijatelj Gejb je preuzeo ulogu SB

Vreme 13.12.2022
Kosovo Pred sutrašnji dolazak u Beograd, američki državni sekretar je rekao da SAD ne podržava vraćanje srpskih snaga na Kosovo. Premijerka Srbije ga je optužila da, zajedno sa Berbok i Fon Kramon, odlučuje umesto Ujedinjenih nacija. "Mi treba da… »
Premijerka Srbije pita SAD da li važe sporazumi i rezolucije o Kosovu

Premijerka Srbije pita SAD da li važe sporazumi i rezolucije o Kosovu

Slobodna Evropa 13.12.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić javno je upitala Gabrijela Eskobara (Gabriel Escobar), specijalnog predstavnika Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan, da li za SAD važe sporazumi i rezolucija Ujedinjenih nacija o Kosovu. Reagujući na… »
Eskobar: Očekujem ostvarivanje sporazuma o ZSO i napredak za francusko nemački predlog

Eskobar: Očekujem ostvarivanje sporazuma o ZSO i napredak za francusko nemački predlog

Insajder 13.12.2022
Očekujemo ostvarivanje sporazuma o Zajednici srpskih opština i napredak u prihvatanju francusko nemačkog plana, izjavio je zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar, večeras u Prištini, posle razgovora sa kosovskim premijerom… »
Eskobar: Očekujem ostvarivanje sporazuma o ZSO i napredak po pitanju predloga EU

Eskobar: Očekujem ostvarivanje sporazuma o ZSO i napredak po pitanju predloga EU

N1 Info 13.12.2022
Očekujemo ostvarivanje sporazuma o Zajednici srpskih opština i napredak u prihvatanju francusko-nemačkog plana, izjavio je zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar večeras u Prištini, posle razgovora sa kosovskim premijerom… »
Brnabićeva spustila Eskobara na zemlju: Moj prijatelj Gejb počeo da upravlja svetom umesto UN

Brnabićeva spustila Eskobara na zemlju: Moj prijatelj Gejb počeo da upravlja svetom umesto UN

Kurir 13.12.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je večeras na izjavu specijalnog predstavnika SAD za Balkan Gabrijela Eskobara da se Vašington protivi vraćanju srpske vojske na Kosovo i Metohiju. - Vidim da je moj prijatelj Gejb Eskobar još jedan… »

Vesti dana »