Повезане вести

Двоструки аршини међународног права: Какав однос Србија треба да има према неким наредним споразумима које потписује са…

Двоструки аршини међународног права: Какав однос Србија треба да има према неким наредним споразумима које потписује са…

Курир 14.12.2022
Ситуација у јужној српској покрајини се не стишава. На северу Косова и Метохије ноћ је протекла мирно, али је ситуација и даље напета. Иако је хладно, грађани северног дела КиМ и даље су на барикадама и не одустају од својих… »
Дачић: Ескобарова изјава није добра

Дачић: Ескобарова изјава није добра

Вести онлине 14.12.2022
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да не зна зашто би неко био против онога што пише у Резолуцији 1244 и истакао да нарочито није добро да неко говори о томе које резолуције УН могу и треба да се примењују, а које… »
Косово и Србија: Путеви на северу и даље блокирани, САД против повратка српских снага, Београд пита који документ желите да…

Косово и Србија: Путеви на северу и даље блокирани, САД против повратка српских снага, Београд пита који документ желите да…

Данас 14.12.2022
Док већ пети дан трају блокаде путева на северу Косова, претежно настањеним српским становништвом, Америка је послала јасну поруку Београду да неће дозволити повратак било каквих српских снага на територију Косова. Срби са… »
Ескобар: САД се категорички противе повратку српских снага на север КиМ

Ескобар: САД се категорички противе повратку српских снага на север КиМ

Дневник 14.12.2022
ПРИШТИНА: Специјални представник САД за Западни Балкан Габријел Ескобар рекао је да се САД категорички противе повратку српских снага на север Косова и Метохије. ''Ми то категорички одбацујемо. Ми то уопште не подржавамо“, рекао… »
Ескобар: САД категорички одбацују повратак српских снага на север КиМ

Ескобар: САД категорички одбацују повратак српских снага на север КиМ

Нова 14.12.2022
Специјални представник САД за Западни Балкан Габријел Ескобар рекао је да се САД категорички противе повратку српских снага на север Косова и Метохије. „Ми то категорички одбацујемо. Ми то уопште не подржавамо“, рекао је Ескобар… »
Ескобар: САД категорички против повратка српске војске на Косово

Ескобар: САД категорички против повратка српске војске на Косово

Радио 021 14.12.2022
САД се категорички противе могућности повратка српских снага на територију Косова, изјавио је заменик помоћника секретара у Бироу за европска и евроазијска питања Стејт департмента Габријел Ескобар. Ескобар је то рекао у… »
Светли крст на барикади слободе: Погледајте како се наш народ бори против терора Приштине и хладноће (фото)

Светли крст на барикади слободе: Погледајте како се наш народ бори против терора Приштине и хладноће (фото)

Вечерње новости 13.12.2022
НИ СНЕГ који вечерас веје на барикадама на Косову и Метохији није спречио наш народ да се боре за своја права против терора полиције и институција Аљбина Куртија. Фото: Новости На прелазу Рударе људи се греју у шаторима, и… »

Вести дана »